Şimdi Ara

İmei Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben yurtdışı Redmi Note 8 cihazımı telefoncudan Kasım ayının son günlerinde aldım. Yaklaşık bir ay oldu alalı. Neyse efendim 30 Kasım günü, aldıktan sonra, o malum imei kayıt mesajı geldi. 120 gün sonra kapatılacak diye. Ardından 30 Aralık'ta tekrar geldi. 90 gün sonra kapanacak diye. Ve birkaç gün içinde tekrar mesaj geldi. Bu sefer 120 gün sonra kapanacak diye. Mesajdaki IMEI numarasını önceki mesajlardaki IMEI ile karşılaştırdım. Aynı IMEI numarası olduğunu farkettim. Tekrar neden başa sardı bu mesaj? Bir arkadaşım bu olay için bana da geldi ve o hafta kapandı demişti. Sizce bana da böyle olur mu?
    Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar dilerim.
    İmei Hakkında

• yıl başlarında sıfırlanıyor, süre bitmeden bootloader kilidini mutlaka açın. imei tamir işlemini yaptırın. hat kesilirse ve bl kapalıysa işlem maliyeti 300 leri bulur.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Yani yine 120 günlük sürem var dimi? Yoksa 90 gün üstünden mi devam edecek? Telefoncu bana imei süresi dolduğunda ikinci sim yuvasına tak öyle kullan onun da süresi dolunca imei atarız demişti.
  • netriusgamer N kullanıcısına yanıt

Kilidi açık ise dert edecek bir şey yok, 90 da kapanır veya 120 de bekleyip göreceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.