Şimdi Ara

imei change mi,pass kayıt mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben galaxy s3 alıcam ve önümde 2 seçenek var(daha doğrusu her satıcı farklı söylüyor)
    1-imei change:başka bi imei atıyolarmış telefona yurt içinde kayıtlı başka bi telin ve bi daha hiç kapanmıyomuş?
    (ancak sistemde attıkları telefonun imei si 3310 sa ve o telefonla internete girdiğin sisteme takılırsa,"3310 nasıl internete girer yahuu" diyerek telefonu kapatıyormuş btk,diyolar)
    2-pasaport kayıtlı:telefonu pasaporta kaydettiryolar.ama bu yöntemlede harcını yatırmazlarsa kapanıyomuş sanırsam?
    ama isterseniz harcınıda yatırırz diyolar ama o zaman 100 lira daha alırız diyolar.nası yani harcı yatırmadanda pasaporta kayıt edilebiliyormu?
    yani eğer öyleyse pasaport kayıtlı diye alınan telefonlar 6 aylık inceleme ve kontrol işlemleri tamamlanınca direk kapanır??
    kafam çok karıştı bilemedim valla biri bi yardım etsin.
    1200 liraya pasaport kayıtlı buldum adam pasaport fotokopisini falanda yollıyacak ama acaba harcı yatırmamış olabilir mi diye tırsmaktayım.
    bunu nasıl anlarız?yada illa harcı yatırmak şart mı?

• imei almada ne yaparsan yap
  • 1. sorunun bende çok merak ediyorum öyle birşey var mı acaba?bence operatör ile btk arasında bir anlaşma var operatör btk ya ihbar edebilir durumu,benim s2 pasaport kayıtlı ama arkadaşın s3 te philips s220 diye bir telefonun imei kayıtlı adam ağız tadıyla 3g ye bile giremedi daha wifi takılıyor hep
    telefon bu:http://www.gsmarena.com/philips_s220-1773.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

1. sorunun bende çok merak ediyorum öyle birşey var mı acaba?bence operatör ile btk arasında bir anlaşma var operatör btk ya ihbar edebilir durumu,benim s2 pasaport kayıtlı ama arkadaşın s3 te philips s220 diye bir telefonun imei kayıtlı adam ağız tadıyla 3g ye bile giremedi daha wifi takılıyor hep

alakası yok, bende clon imei olan S2 kullanıyorum, eski telefonumun imei atılı,nokia 1110, 3g tıkır tıkır çalışıyor, 3g ye giremedi wifi takılıyor diyen yalan söylemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: bengoksel

quote:

1. sorunun bende çok merak ediyorum öyle birşey var mı acaba?bence operatör ile btk arasında bir anlaşma var operatör btk ya ihbar edebilir durumu,benim s2 pasaport kayıtlı ama arkadaşın s3 te philips s220 diye bir telefonun imei kayıtlı adam ağız tadıyla 3g ye bile giremedi daha wifi takılıyor hep

alakası yok, bende clon imei olan S2 kullanıyorum, eski telefonumun imei atılı,nokia 1110, 3g tıkır tıkır çalışıyor, 3g ye giremedi wifi takılıyor diyen yalan söylemiş

yok hocam ben söylüyorum onu , 3g ye giremedi değil imei kapanmasından korktuğu için kendisi girmiyor 3g ye wifi takılıyor yoksa girilir yani niye girilmesin.ozaman söyleyimde girsin tırsmasın artık çocuk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bengoksel

quote:

yok hocam ben söylüyorum onu , 3g ye giremedi değil imei kapanmasından korktuğu için kendisi girmiyor 3g ye wifi takılıyor yoksa girilir yani niye girilmesin.ozaman söyleyimde girsin tırsmasın artık çocuk

tırsmasın ;) ben 3 aydır çatır çatır giriyorum sorun yok.......................

• Giren arkadaşlar;

Yarın öbürgün BTK 3g destekli telefonların imei listesini şebekelere gönderir de bunlra harici 3G yayın vermeyeceksiniz derse, en az 3 yıl kullanılabilecek s3, one x, iphone 5 hepsi yalan olur.

Kesinlikle pasaport kaydı yaptırın. Ayrıca istediğiniz kadar kendi telefonunuzun imei kaydını yaptırın. Yapan adam imei ı bir yere yazar 5 ay sonra başka telefona atarsa işte o zaman ortada kalırsınız....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    registry'e kayıt ekleme..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada da fiyati 1299 tlye dusmus garantili alin kafaniz rahat etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenkoylu

Hepsiburada da fiyati 1299 tlye dusmus garantili alin kafaniz rahat etsin.

hocam şimdi girdim baktım 1599 diyo hepsiburada
    acaba size özel bi kampanya mı?
    eğer öyleyse tekrar bi bakabilirmisiniz?
  • ben de aynı dertten muzdaribim arkadaşlar bi yol gösterin yaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Giren arkadaşlar;

Yarın öbürgün BTK 3g destekli telefonların imei listesini şebekelere gönderir de bunlra harici 3G yayın vermeyeceksiniz derse, en az 3 yıl kullanılabilecek s3, one x, iphone 5 hepsi yalan olur.

Kesinlikle pasaport kaydı yaptırın. Ayrıca istediğiniz kadar kendi telefonunuzun imei kaydını yaptırın. Yapan adam imei ı bir yere yazar 5 ay sonra başka telefona atarsa işte o zaman ortada kalırsınız....

Sende kullanmadığın telefonun imesini at. 100 tl verdinmi kayıt garantili değil ki evrak eksik diye kayıttan düşürüyorlar vergisini ödesen bile
  • Arkadaşlar,

Şu imei değiştirme işine acıklık getirirseniz sevinirim.Benim htc one x telefonum var 3 kere geçici kayıt yaptılar ve tabiki kayıt dışı kaldı ben bana ait faturalı bir telefonumun imeisini htc one x ile change edersem ne gibi sorunlar yaşarım.

teşekkürler...
  • ceyhun maalesef olmuyormus. onex lerde imei değişimi yapılmıyor. sadece çözüm pasaport... çok kötü bir durum aynı sorundan bende dertliyim.
  • uzun zamandır bende araştırıyorum, şöyle bir video buldum, göstermiş anlatmış download linki vermiş. lakin birinci sim kartın imei değiştirmeme rağmen 2. sim kartın imesini değiştiremedim bu programdan anlayan yada nasıl yapılacağını bile var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=KVh795-DQnc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.