Şimdi Ara

IME kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar mevcut telefonumun imei numarası kopyalandığı için kapandı bugün bir telefncu da imei attılar 50 lira karşılığında adam sordum bir daha kapanma v.s bir durum olur mu dedim ? telefonu sıfırlamadığın sürece sıkıntı olmaz dedi sizce bu normal mi ? yoksa ne olursa olsun o imei sabit mi kalıyor nasıl oluyor acaba bilgisi olanlar aydınlatabilir mi ???



  • A.s. 30 liraya sadece yazılım yükleyen aklıma geldiğinde normal diyorum. Box vb. aletle kalıcı imei atmamış gibi duruyor. Sanırım yazılımla atmış o da formatta siliniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exfat

    A.s. 30 liraya sadece yazılım yükleyen aklıma geldiğinde normal diyorum. Box vb. aletle kalıcı imei atmamış gibi duruyor. Sanırım yazılımla atmış o da formatta siliniyor.
    Allah allah ne yapacaz peki ???
  • Telefoncunun dediğini yapacak ve format atmayacaksınız. Her durumda sağlam imei atan birini bulmak lazım. Hiç format atmadan ne kadar durulur bilmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exfat

    Telefoncunun dediğini yapacak ve format atmayacaksınız. Her durumda sağlam imei atan birini bulmak lazım. Hiç format atmadan ne kadar durulur bilmem.
    eyvallah hocam haklısın...
    sözüm meclisten dışarı ama bu telefoncular neden böyle 3 kağıtcı arkadaş insan insana her zaman laızm olur .
    şu box dedikleri kutudan cihaz dan bizde alsak nasıl olur ??
  • Bir daha gidelim diye yarım tamir ediyorlar. Box alıp eşe dosta parayla atabilirsek kârlı olabilir diğer türlü masrafa(1000 lira filan) değmez. Ancak eş dost da para vermez zaten. Yani yine sağlam imei atan biri şart. Umarım format gerekmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exfat

    Bir daha gidelim diye yarım tamir ediyorlar. Box alıp eşe dosta parayla atabilirsek kârlı olabilir diğer türlü masrafa(1000 lira filan) değmez. Ancak eş dost da para vermez zaten. Yani yine sağlam imei atan biri şart. Umarım format gerekmez.
    eyvallah haklısın....
    Alah kimseyi bu telefoncu esnafına mecbur bırakmasın...
    box dediğin cihaz bu herhalde ??
    https://www.tahtakaledukkan.com/octopus-box-samsung-lg-activeli-full-kablolu




  • Amin. Box dediğim o ancak adı aklıma gelmeyen başka acayip cihazlar da var. Belki de o adam da box ya da vb. cihaz yoktu. Suçlamasak mı :) Telefon snapdragon işlemciliyse nette snapdragon imei tamiri diye bir anlatım var ama denemediğim için öneremiyorum. Box alana kadar format gerekmemesini umuyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exfat

    Amin. Box dediğim o ancak adı aklıma gelmeyen başka acayip cihazlar da var. Belki de o adam da box ya da vb. cihaz yoktu. Suçlamasak mı :) Telefon snapdragon işlemciliyse nette snapdragon imei tamiri diye bir anlatım var ama denemediğim için öneremiyorum. Box alana kadar format gerekmemesini umuyorum :)
    haklısın usta kimsenin günahını almıyak...
    inşallah en kısa zamanda adam akıllı iş bulurum da sıfır bir telefon alırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.