Şimdi Ara

imddaaatt...!!! biri bi el altsın plZZzzzz (knight online)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınya ben bu knight onlini kurmaya çalışıorum pc me hata verio aynı setup dan bı arkadasım kurdu sorun vermedı.kurma aşamasındayken '' the contents of this file cannot ne unpacked.the executable you are attempting to run has benn corruptrd.please obtain another copy the file,verifly its integrity and try again''
    dıorr abıcım bu nedirr yaaa.....aynı setup dan arkadasım kuruor bı sorun yok ben kurma asamasındayken bunu verıor bi sure sonraa neden kayanklanıor acaba buu.....!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepta -- 20 Temmuz 2005, 0:39:58 >

• Bilgisayarına bak işletim sistemınden kaynaklanıyor olabilir.Setuptakı sıkıstırılmıs dosyaların temp'e acılamaması gibi mesela windowsu bastan kur duzelır sanırım.
  • daha deısık bı kopyalama ussuluyle tekrar kopyala fılan dıyor orda arkadaş
  • abi valla formatt bilee attım tık yok aynı sorun gene verıo directti yükleyip deneyim dedim directi de kurmuo ''extracting file failed.it is most likely caused by low memory(low disk for swapping file) or corrupted canbinet file'' die hata verio pc deki bi ayarla ilgilimi ya özellikleri kaldırmayacak gibi deil gerci peq bi özellik istediğinide sanmıorum bu oyunun ama ....
  • abi sen bunu sıtesınden ındırsene 4 saatte ıner.
  • ztn sitesinden indirdim abi sorun setup da deil ztn aynı setup ı baska bı arkımda denedık kuruor benımkınde hata verıo anlamadım acaba bi yerde bi sorunmu var pc nın....
  • format da bi işe yaramıo ayrıca..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ftp://wizgate.nefficient.co.kr/pub/wizgate2/knight/usa/knightonlinesetup_1264_04.exe

arkadasım ben bu linkten yükledim Sorun yok bunda
    Sitedeki ilk linkten(sitede full client diye geciyo) yükleyince bende de aynı hatayı vermisti.Sonra bu linkten yükledim(sitede client mirror diye geciyo)
    sorunsuz yüklendi.

ama arkadasında yüklenmesi tuhaf
    sen bu linki dene yine de
  • baba bilgisayarda yeterli disk alamnı yok dio galba ben öle anladım bundan dolayı kopyalama iptal olmuş bişiler sil ama format attım diosun o da doğru şey bu hata yükleme aşamasında mı çıkıo?
  • eet yükleme aşamasında çıkıyor bende ordaki yazıyı az cok anladım ya içindeki dosya bozuk ya da disk alanı dolu gibi birşeyler dior ama aynı setup ı arka kuruor burasını anlayamadım.
  • meralp verdıın ıpı ıcın saol ama gene aynı hatayı verıo..indirdim denedım fark eden birşey yok.direcx i kurmam lazım ondan kaynaklanıor cunku bundan once kurdugumda dırecx kurdum ole bı hata vrmemıstı.sonra hata verıdıgı ıcın sıldım nerdenn de sıldıysemm.sonra dırecx ı kurmadı hata verdı ve dolayısıyla setupda hata verıo.bence bu dırecx den kaynaklanıorr ama yınede emın delım..pekı bu dırecx dekı sorunu nasıl çözcem ben ya
  • Bilgisayarım->Özellikler->Gelişmiş->Performans(ayarlar)->gelişmiş->sanal bellek (ayarlar)

Oradan bellek ayarını "sistem ayarlı yap" olmazsa oradaki değerleri 784-1152 yap "ayarla" de . Birde öyle dene bakalım .
  • yok abi buda bi işe yaramıor sanırım bu oyunu kurup evden takılamayacam
  • Yanılmıyorsam oyunu arkadaşından klasör şeklinde direkt cd'ye atsan evde öyle çalıştırsan ?
    Belki bir umut çalışır ama update fonksiyonu çalışır mı onu bilemem .
  • quote:

Orjinalden alıntı: i3attery

Yanılmıyorsam oyunu arkadaşından klasör şeklinde direkt cd'ye atsan evde öyle çalıştırsan ?
    Belki bir umut çalışır ama update fonksiyonu çalışır mı onu bilemem .

bu olabilir belkide.çünkü bundan önce yüklediğimde arkadaşın cdsinden yüklemiştim aama aynı cd sonradan directx i kurarken hata verip gönderme diodu belkide cd den yapıo ben yeniden cektirip bi deneyeyim o zaman genede çok saol konuya duyarlı olduğun için gerçi artık yüklememin bi anlamı kalmadı ama heromu calmış şerefsizler lvl 50 olcaktım ne guzel baştan açtım artık ne kadar oynarım bilmiroum oyundan sogutuolar böle şerefsizler ya neysee..

• geçmiş olsun kardeş
  • Benimde 3 Yıllık Ultima Online karakterim çalınmıştı . Tabii ben oynarken Adsl yoktu . Dialup'la her ay 125-150 milyon faturalarla ne uykusuz gecelerle yapmıştım . Ne oldu boşuna gitti .
  • hmmm asıl sana baya geçmiş olsun yaw fatura fln biz gene adsl den kasar yaparız ztn masat eğlence.ama adamlar işin kolaına kaçıolar valla ne diim.bide bu trade olayından mı oluor ya şifre çalma fln öle bişey duydum bende çalınmadan bi önceki gün 1 kaç kişiye trade den eşya satmıştım da....
  • hepta bence hic başlama oyuna oyun cok derin vede oyunda aran yoksa lvl de kasamassın ben bunu cok cektim sonunda basardımda bir sekilde :) +8 bow var suan elimde kekuryringler amuletler -felan filan lvl im daha 43 :)
  • artıqq c0kk geçhh yok yaw maksat eğlence ztn 1 bu aralar fln bırakmayı düşünüorum.öss&öys mevzusu ama harbi güzel yapmışlar oyunu öle zaman öldürmek için oynuorum.buna benzer bi oyun oynamıştım bundan önce bu daha kapsamlı ama ötekinde daha sevdiğim bi özellik var mesela +magic yüzük takıorum o sadece gücüme etki edio kıyafet giymemde fln bi kolaylık sağlamıor.diğer oynadığım oyun böle 65 im mesela +5 yuzuk takınca 70 lık kıyafetı gıyebılıodum aynı zamanda yuzugu cıkarttıgımda kıyafetde düşüodu ama o singl ve multi olarak oynanıo netten deil adı tam aklıma gelmio ama cok benzıo oyunlar birbirine.bu arada yeni cıkacak empire nasıl bişey ki acaba bilgisi olan varmı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.