Bildirim
IMDB Top 250 İzlenen Kısmı Yanlış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisi olan yok mu arkadaşlar? -
Watchlist ile karıştırıyor olabilirsiniz. Sadece filme on üzerinden puanlama yaptığınızda o filmi izlemiş sayılırsınız. Watchlist ise ileride izlemek istediğiniz filmlerin olduğu bir kişisel listedir. En azından konsepti böyledir. -
quote:
Orijinalden alıntı: AH.C
Watchlist ile karıştırıyor olabilirsiniz. Sadece filme on üzerinden puanlama yaptığınızda o filmi izlemiş sayılırsınız. Watchlist ise ileride izlemek istediğiniz filmlerin olduğu bir kişisel listedir. En azından konsepti böyledir.
Hocam haklısınız, ben yıllardır watchlisti takipteki-izlenecek filmler değil de watched list, yani izlenenler gibi düşünüyorum.10'luk sistemde de puan vermek zor geliyor, ben Criticker'da puanlıyorum filmleri 10 üzerinden verilen puanlar adil olmuyor gibi geliyor, onun için pek puan vermem IMDB'de. Keşke puan vermeden de filmleri izlenen kategorisine alma şansımız olsaymış. Teşekkürler cevap için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X