Şimdi Ara

İMDAT! S4 (SÜREKLİ AÇILIŞ EKRANI ÇIKIYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 yıldır kullandığım Samsung S4 telefonum bir anda kapandı, resetleniyor sandım ama açılış ekranı gelirken tekrar kapandı, bu durum sürekli kendini tekrarlıyor, şarja takınca da sürekli şarj olma işareti çıkıp tekrar kapanıyor şarj olmuyor, 3 tuşa birden basınca fabrika ayarları modu da çıkmıyor.. Pili çıkartıp 2 saat sonra tekrar taktım ama bir şey değişmedi.. Bu arada arka kameranın olduğu kısım aşırı derecede ısındı.. Yeni pil alsam sıkıntı düzelir mi? Yoksa başka bir yolu var mı, biraz araştırdım aynı sorunu yaşatıp çok farklı şekillerde çözenler var, bir kişi pili 24 saat takmamış sonra taktığında kendiliğinden düzelmiş.. desteğinizi bekliyorum.. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakozerr -- 3 Aralık 2015; 22:28:36 >

• Kilit tuşu bozulmuş basılı kalmış, batarya ile alakası yok
  • Tuş takılı kalmış olsa şarja takıldığında şarj olma ışığının yanmaması ve aşırı derecede ısınması normal mi peki? Bir de şarjı tamamen bittiğinde takıyorum otomatik olarak açılmıyor, şarj olma simgesi çıkıp çıkıp kayboluyor, kilit tuşuna bastıktan sonra açılışta çıkan SAMSUNG yazısı çıkmaya başlıyor ve şarjı tamamen bitene kadar bu durum davam ediyor, pili çıkartıp takmak dahil hiçbir şey işe yaramıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakozerr -- 3 Aralık 2015; 18:16:55 >
  • Rom atıp wipe yapmayı denedinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir anda kapandı ve bu durum ortaya çıktı, malesef hiçbir şekilde müdahale edemiyorum.. Recovery mode'a girmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakozerr -- 3 Aralık 2015; 20:59:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.