Şimdi Ara

imdat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar ya benım ıntenet explorer dakı adres yazdıgım kutucuk kayboldu nasıl gerı getırecegım onu bılgısı olan varmı kafayı yıyecem yaw

• Internet Explorer'da Görünüm-Araç çubukları'ndan adres çubuğunu geri getirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdöven -- 7 Ocak 2006 9:52:19 >
  • ya onu denedım olmuyor
  • SISTEMIN NEDIR??

quote:

Orjinalden alıntı: attila24

ya onu denedım olmuyor

• win. xp home
  • İNTERNET EXPLOERDE dosya yukarıda dosya kısmına sağ tıkla orada adres çubuğu olacak oradan olmazsa adres çubuğunun çekip sürükleme özeliği var göremediğin biyere sürüklemiiş olabilirsin
  • saolun hersey ıcın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım içeri
    8 yıl önce açıldı
    elektronik şalter yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ben birsey soracağım bilgisayarda home yüklüydü pro yu cd den yükledim. ama kurmam gereken bir program var orda hata veriyor bunun daha önce home yüklü olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum ama bunu çözmem için ne yapmam gerekiyor. home nin etkilerini kaldırmam gerekiyor bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kukmina

ya ben birsey soracağım bilgisayarda home yüklüydü pro yu cd den yükledim. ama kurmam gereken bir program var orda hata veriyor bunun daha önce home yüklü olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum ama bunu çözmem için ne yapmam gerekiyor. home nin etkilerini kaldırmam gerekiyor bilgisi olan varmı

xp home ile pronun farkı networktür xp proda gelişmiş bi network sistemi vardır. program yükleyememnin daha başka nedenleri olabilir yardım istersen msn den ulaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.