Bildirim
İMDAAATttt!! İPOD CLASSIC 80GB KİLİTLENDİ:s EKRAN HALA YANIO:s
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aynı şey benim eski nano'mda da olmuştu. ama farklı olarak bilgisayara bağlı değil, kullanırken kilitlenmişti. ben de bıraktım gece öyle ekran açık. pili bitirdim yani. pil bitince kapandı doğal olarak sonra normale döndü. geçen sene yine böyle anormal sıcak bir gündü. çok sıcağa baplıyorum bu olayı. çünkü normal çalışması için çok sıcak bir ortamda olmaması gerekli. -
uww..sorunu çözdüm...
başkasının başına gelirse şöyle yapsın...
MENU tuşu ile ortadaki tuşa 10 saniye basılı tutun..
ipod yeniden başlayacaktır.içindeki şarkılar vs duruyor.
sorun çözüldü yani:) -
reseti öğrenmek en birinci kuraldır zaten =) -
menü ve orta tuşa basıp resetledikten sonra menü ve play tuşuna basıpta disk moduna alınır bu da 2.kural olsun -
resetloruz da ipoda bişi olmasın sonra :D -
quote:
Orijinalden alıntı: cco
uww..sorunu çözdüm...
sorun çözüldü yani:)
benim de başıma şimdi geldi... çok yardımcı oldun teşekkür ediyorum :) -
menü+orta tuş 10 sn. Kombinasyonu diyecektim. Çözülmüş -
quote:
Orijinalden alıntı: cliffburnstein
menü ve orta tuşa basıp resetledikten sonra menü ve play tuşuna basıpta disk moduna alınır bu da 2.kural olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: cco
uww..sorunu çözdüm...
sorun çözüldü yani:)
çok teşekkür ederim sayende sorunu hemen hallettim yoksa şarjının bitmesini bekleyecektim ellerine sağlık -
valla cco binbaşım sonradan dikkat ettimde 3 yıl önce yazmışsın valla helal olsun benim sorunumu 3 yıl önceden çözmüşsün varol -
başlıüı okuyunca acayip güldüm : D ehehehe imdaaaat ... aynı şey cowon da başıma gelmişti neyseki reset tuşu ile olayı çözmüştüm ipod da da tui kombinasyonları ile çözülüyor bu sorun. zaten kitlenip kalsaydıda bi şey olmazdı şarjı bitince seve seve eski halne dönecekti. -
Çok teşekkürler aynı sorun vardı sayenizde halloldu .
İyi Günler. -
quote:
Orijinalden alıntı: pandistanbul
reseti öğrenmek en birinci kuraldır zaten =)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X