Şimdi Ara

İmbalance Wordpress Theme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, imbalance wordpress teması kullanıyorum, fakat şöyle bir sorunum var, bu temada yazıları yayınlayınca yayınlanan kısımda önce resim çıkıyor daha sonra resime tıklayınca yazı çıkıyor bu özellik çok güzel fakat ben o resmi oraya nasıl koyuyoruz onu çözemedim, bu konuda baa yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır acaba ?

• Yazıyı yazarken sağ altta Öne çıkarılmış görseli belirle yazar. Ona tıklayıp resmi yüklemen gerekir. Eğer özel alan atanmışsa temanın özel alanını bilmen gerekli. İlk önce dediğimi yap bakalım olcak mı.
  • Dediğini denemiştim ama olmadı, onu yemedi. şayet deneyebiliyorsan kendinde deneyip resimli bir anlatım koyabilir misin ? çünkü baya kişi internette sormuş ama bulamamış. çok şey istemiş olabilirim ama kendim için değil insanlık iiçn istiyorum :)
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm bu arada, öne çıkarılmış görsel olarak kullanmak gerekiyormuş gerçektende, resmi eklerken kaydet demeden önce öne çıkarılmış görsel olarak kullan diye bir bölüm var ordan çözülebilir bu sorun.

Düzenleme: Sorunu çözmüşsün. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu -- 18 Mayıs 2012; 2:08:43 >

İmbalance Wordpress Theme yardım

<?php get_header(); ?>  
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div id="main">
    <?php if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="entry">
    <div class="postmetadata">

<?php edit_post_link(__('[Edit this entry]'), '<br />', ''); ?>
    </div>
    <h1><?php the_title(); ?></h1>
    <div class="article" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <?php the_content(); ?>
    <div class="postmetadata"><?php the_tags(__('<span>Tagged in:</span>') . ' ', ', ', '<br />'); ?>

</div>
    </div>
    <div id="comments">
    <?php comments_template(); ?>
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    <?php else : ?>
    <h1 id="error"><?php _e("Sorry, but you are looking for something that isn’t here."); ?></h1>
    <?php endif; ?>
    </div>
    </div>

<?php get_footer(); ?>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

birde birşey daha sorayım çok oldum farkındayım ama;

http://yourprofolio.com/zachkrasner böyle bir script var buna benzer ücretsiz script var mıdır ? ya da böyle bir script yazmak admin panelli çok zor birşey midir ?

Wordpress temaları var ona benzer. Araştırırsanız bulabilirsiniz. Ücretli de olsa ücretsizi bir şekilde bulunuyor.

PORTFOLIO Theme diye aratırsınız

Mesela :http://www.spotlight.themenesia.com/

http://www.rifatozkan.com.tr/ Contrast teması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu -- 18 Mayıs 2012; 2:54:12 >

• inanılmaz derecede arattım fakat bulamadım bu şekilde olan, olanıda düzenleyemedim bir türlü, şu zamana kadar derdime çare olan nadir yazarlardansınız, o yüzden çok istekte bulunuyorum fakat bildiğiniz temalar var mı o şekilde ? ya da bildiğiniz script o kadar kolay admin panelinden yönetimi olan. benim için tek önemli olan kısım galeri kısmı galeri kısmını admin panelinden kategori ve resimleri düzenleme şeklinde kolay bir şekilde yapılabilen bir script bulsam o kadar rahatlıycam ki anlatamam,

bu bilgiyide vermem lazım galiba, hukuk fakültesi öğrencisiyim dayım bir site istedi ve, kendisi laz. ne kadar söylesemde anlamayan cinsten bir laz hemde.ve sınavlarım arasında bununla uğraşmak inanılmaz zor oluyor. bu sebeple bu kadar istekte bulunuyorum. kusuruma bakmayın nolur.

Orijinalden alıntı: narsizz

peki teşekkür ederim yinede . yardımlarınız için. görüşmek üzere.

Pm'den gerekli açıklamayı yaptım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.