Şimdi Ara

İMAX izleyenler girsin içeriye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba arkadaşlar bu imax sadece istanbulda ve ankarada var ve ben hiç izleyemedim.
    İMAX izleyen kişilerin hepsi real 3d de izlemiştir bana burada kelimelerle somut bir şekilde normal bir sinema ile imax arasındaki görüntü ve ses kalitesini derinlemesine anlatacak olan varmı ? birde fiyatları nekadar?
    mesela tekirdağda cinemaximumda öğrenci için 13 tam için 14tl resmen kazık önceden yani avm ilk açıldığında afm sinemaları vardı öğrenci 8tl idi nezamanki cinemaximum oldu kazık gelmeye başladı.
    İmax izleyenler gittiği şehri,salonu ve filmi söylerse sevinirim umarım bol karşılaştırmalı ve tartışmalı bi konu olur merak edenlerinde merağı gider :)

• Dostum ben The revenantı imax da izledim (Ankara).Şöyle söyliyim ekran aşırı büyük filmin içinde gibisin.Koltuklar ekranana daha yakın.Ekranın sağından soluna bakmak için kafanı biraz çevirmen gerekiyor. Kısacası gözlüksüz 3D. 19 tl gibi bir fiyatı var.
  • Deadpool ve Warcraft`i IMAX`te izledim. Deadpool İstanbul Beylikdüzü Marmara Parkta, Warcraft`ı ise İstanbul Uzunçayır Akasya Avm`de

Ses kalitesi şahane, sağdan soldan önden arkadan ses geliyor, farklı yönlerden sesin geldiğini çok iyi hissediyorsun. Bass çok daha iyi vuruyor. Koltuklar titriyor.
    Görüntü kalitesine gelirsek bir bina boyutundaki perdeden izliyorsun,görüntü kalitesi ise çekim kalitesine göre değiştiğini varsayıyorum ben. Bazen kamera geçişlerinde görüntü bozuluyor ama bir kişiye odaklandığında çok net.

Gnctrkcll 1 bilet alana 1 bilet kampanyası ile 2 kişi 27-28TL`idi sanırım 2 hafta önce IMAX.
  • arkadasların dediği gibi aynen aşırı buyuk bir perde var muazzam bir ses sistemi ile resmen bangır bangır oluyorsun izlediğin yere göre göruntu kalistesi değişir mi bilemem ben akasya da izlemiştim fazlasıyla memnun kalmıstım hele gaza getirici bir muzik çalarsa vay haline yerinde zor durursun vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar, Jason Bourne filmine istinye parka gidebiilirim :)
  • Akasya Acıbademde Star Wars izledim. Muhteşemdi
  • istinyede avengersı izlemiştim geçen sene, belki çok yakına oturduğumdandır pek fark hissetemedim ben. ama tabii ki yine de denemelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.