Şimdi Ara

IMAX'in sanal gerçeklik salonları 2017'ye kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  IMAX'in sanal gerçeklik salonları 2017'ye kaldı
    Her geçen gün daha fazla filmde kullanılan popüler film formatı ile tanınan IMAX Corporation, geçtiğimiz aylarda bir açıklama yayınlamış ve dünya genelinde birçok ülkede sanal gerçeklik salonları açacağını duyurmuştu. IMAX, mayıs ayında yayınladığı açıklamada, 2016 yılı bitmeden 6 sanal gerçeklik salonunun açılacağını ve bunların ilkinin Manchester'da açılacak IMAX VR Center olacağını duyurmuştu.
     
    Ne var ki yaşanan gecikmeler IMAX'in bu planlarını ertelemesine neden oldu. Bu yılın sonunda açılması beklenen Manchester IMAX VR Center, 2017'ye kaldı. Konu hakkında bir açıklama yayınlayan IMAX; Manchester'daki sanal gerçeklik salonunu 2017'nin ilk aylarında açmayı planladıklarını belirtti.
     IMAX'in sanal gerçeklik salonları 2017'ye kaldı
    İsveçli oyun şirketi Starbreeze, Acer ve IMAX ortaklığında geliştirilen sanal gerçeklik salonlarının, evde kullanılan VR cihazlarından çok daha gelişmiş bir sanal gerçeklik deneyimi sunacağı söyleniyor. Bu VR salonlarında Starbreeze tarafından geliştirilen StarVR platformu kullanılacak.
     
    StarVR sanal gerçeklik başlıkları 210 derecelik görüş alanına sahip ki bu da StarVR'ın, yaklaşık 110 derece görüş alanına sahip Oculus Rift veya HTC Vive'dan çok daha gelişmiş bir VR deneyimi sunabileceğini gösteriyor. Mancheter'da açılacak ilk IMAX VR salonunda, bu StarVR cihazlarının modüler bölmeler içinde yer alacağı ve bu modüllerde ziyaretçilere 5 ile 15 dakika arası sürecek sanal gerçeklik içeriklerinin sunulacağı belirtiliyor.







  • Avatar 2'nin neden bu kadar geç kalınmasının sebebi, bknz:IMAX VR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 22 Aralık 2016; 0:15:59 >
  • Avatar 2 gozluksuz 3D nasil olacak ki ?


    IMAX Laser ne zaman gelecek Turkiye ye
  • Bize 2019'da gelir artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017 ye fazla bir şey kalmadı hayırlısı olsun...

  • 2020 den önce geleceğini hiç sanmam türkiyeye daha ilk salon açılacak orada yaygınlaşacak büyük kitlelere ulaşacak ki türkiye gibi önemsiz ülkelerede gelsin

    normal biletlerden çok daha pahalı olacağı ve devasa gişe beklentisi olan filmlere özel kalacağı için yaygınlaşıp türkiye ye gelmesi 2020 yi bulur hatta geçer

  • Hijyenik durumunu düşündüğümde iyi bir şey gibi gelmedi.

  • şunun şurasında 2017ye ne kaldı canım
  • Ortami hayal ettimde ulkemizde uygulaniraa taciz olaylarinda artis yasanir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.