Şimdi Ara

IMAX'ın bir espirisini göremedim.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün akşam real 3d cinebonus da Ölümsüzler i izledim. Daha önce imax de Drive Angry izlemiştim. gerçekten arada fark var. tabii bu benim için geçerli. filmi ve sesi severek dinleyen, az buçuk kaliteyi farkedebilecek kulağa ve göze sahip birisi bu farkı rahatlıklar görebilir.

Akşam o kadar kaptırmışım ki bir ara kendimi elimde kılıç sallarken buldum. Kasıldım sonlara doğru. Film apayrı güzel yapılmış, 3d de çok zevk verdi ayrıca.

Ölümsüzler de 3D action sahnesi yok diyen arkadaş da böyle bir filmde sürekli kılıç kalkan mı bekliyordu anlamadım. yeterince fazla dövüş sahnesi vardı. Hatta filmin son sahnesi bile bütün filme bedeldi.
  • İzmirde imax yok bildigim kadari ile :(
  • Imax görmek nasıp olmadı daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: DonCorleone^^

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: DonCorleone^^

Mersin'de dijital izleyebileceğimiz bir yer bile yok

Elazığda 3d bile yok. Hatta 2d fılmler bıle 1 ay sonra gelıyor. '80 leri yaşıyoruz resmen.

Siz bitmişsiniz aga

Sorma aga yav Fast fıve gıbı bır fılmı 1 aydan fazla bı sure sonra getıren bı mantık su anda ısletıyor bu sehırdekı tek sınemayı. Bazen guzel fılm olunca malatyaya gıdıyoruz ızlemeye

sinemacı eğer kazanacağını bilse her filmi anında getirir.özellikle yabancı filmlerde en az 1500-2000 kişi gelmesi lazımki para kazanabilsin.işletmecinin pek suçu bu konuda

imax konusunda ise zamanında ankara'da imaxe özel filmleri izlemiştim hepside 3 boyut çok başarılıydı.gerçek farkını anlamak için imax kameralarıyla çekilmiş olması sanırım.

• Filmin her şeyden önce görüntü yönetimi olarak 3D çekilmiş olması lazım. DMR vs. pek efektif olmuyor öyle değilse.

IMAX normal bir filmde, Animasyon vs. için, biraz hormonlu sinema gibi oluyor sadece. Ama transformers, tron ve hele ki avatar gibi çekimleri 3D olarak düşünülüp çekilmiş filmlerde, sizi alıp filmin içine götürebiliyor.

Elbette o ne sestir, bir yandan ciğerini sallayan basın yanında arkanda düşen bir şeyin şıkırtısını duyabiliyorsun. Bu da elbette önemli bir detay.

TRON'u iki defa sadece sesinin hatrına izlemeye gittim şahsen. Öyle bir film ondan sonra gelmedi, transformers eh işte. Harry Potter'da bazen çok iyiydi ama, ancak o kadar işte.
  • cars 2 3d gittik xpands gözlük falan verdi süper
  • Tenten'in 3D si bence kötüydü. Sonradan 3D çakılmış filmlere benziyordu. Avatar veya Transformers 3 gibi şu ana kadar en iyi 3D yi kullanan 2 film gibisi de bir daha gelmeyecek görsel efekt anlamında. Bu yüzden pek numarasını göremezsin, normaldir.
  • bir filmi 2 ayrı yerde izlediniz demek vay be sinema aşkı bu olsa gerek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.