Şimdi Ara

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
441
Cevap
0
Favori
27.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koxper durumu nasıl asas oynayabiliyormusn ?
  • Shli olmayan her çarı kesebiliyorum.Tabi cz için konuşuyorum.Ardreame 1 aydır girmiyorum yaklasık..

Gm soydum bu resimdede

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]
  • 1x set pls magem için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Shli olmayan her çarı kesebiliyorum.Tabi cz için konuşuyorum.Ardreame 1 aydır girmiyorum yaklasık..

Gm soydum bu resimdede

İlla kasa chardan ss koydurtacan

• Ciddi ciddi gm soymuş sanki HELAL olsun ne diyek
  • kardeşim olan var olmayan var ayıp yav
  • iron neck. e + basmak çok mantıksız olurdu herhalde ama 1 tane alırsan +2 yapabilirsin gibi

17 dex eksiğin var sanırım chitin 9 lara göre
  • +9 Chitin setin 19x5 95 dex bonusu var. +7 Krowaz setin 12x5 + 15 75 dex bonusu var..
    İron neck +1 basmak gibi bir düşüncem yok zaten pazar yapmak için kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 9 Mart 2011; 17:30:00 >
  • quote:

Shli olmayan her çarı kesebiliyorum.Tabi cz için konuşuyorum.Ardreame 1 aydır girmiyorum yaklasık..

Gm soydum bu resimdede

orda 2 tane asgari ücretli memur maaşı var.helal olsun.

• 82 lwl charımdan fazla ap var sende
    dw+8 diet raum +7 ap: 1972 wolflü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorawip

82 lwl charımdan fazla ap var sende

Takıları ve Kıyafetlerinide yazarmısın . Ap çok düşük geldi .
  • Efeyle vs atsanıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: zorawip

82 lwl charımdan fazla ap var sende

Takıları ve Kıyafetlerinide yazarmısın . Ap çok düşük geldi .

krowazlar +6 dex16 yok :)

• quote:

Gm soydum bu resimdede

Oha lan oha

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir

Efeyle vs atsanıza

Efe nin charın itemleri yok şuan bakımda silindi ve geri gelmedi.Onu halletmeye çalışıyorum.İtemler gelirse krovazlarım açılmış olacak 83 char alıcam hemen gb ile.İtemleri ona aktarıp Furkan la vs atarım seve seve
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Efeyle vs atsanıza

Efe nin charın itemleri yok şuan bakımda silindi ve geri gelmedi.Onu halletmeye çalışıyorum.İtemler gelirse krovazlarım açılmış olacak 83 char alıcam hemen gb ile.İtemleri ona aktarıp Furkan la vs atarım seve seve

neden silindi ?
  • Salı günü sabah 9-9.30 arası oyuna girenler 2 gün ban yedi ve itemleri silindi.Benim 2 charıma da oldu 2 side silindi fakat esas charım ban yemedi dolayısıyla perşembe günkü bakımda herkesin itemleri geri gelirken benim charım ban yemediği için itemleri geri gelmedi.Ticket attım bir kaç tane oto cevap geldi.Bir arkadaşım sağolsun bronze pre hediye etti onu yükledim tekrar ticket attım.Cevap bekliyorum.Hafta içi büyük ihtimal ilgilenirler diye ümit ediyorum.Baya itemim gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Efeyle vs atsanıza

ula şu gb ile demesen kalp krizi geçirecem ha

Birde şu item silinme olayına gelirsek efenin tüm itemleri silinmiş beni walkryler pathos gloveslar ve magic baglerim silindi. Pus itemleri önemli değilde magic baglerin içinde olan itemlerin geri gelmesini umuyorum. yaklaşık 25-30gblik item vardı orada..

Dün karakterde bi abimden aldığım İron set+3 ve rof3ler ile pk atma fırsatı buldum.Hr4leri ve rof3leri takınca 6k civarı hp oluyor çarda

Ayrıca Efe salı günü yolcuyum ben 23 mayısda geri döneceğim Türkiyeye.. Salıya kadar bu itemlerle attık attık yoksa bizdeki bu hızla o tarihte +10 itemlerle atarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 13 Mart 2011; 14:57:35 >

• Salı gününe kadar gelir mi bilmiyorum.Gelecek mi o bile belli değil.Gelmesini umuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.