Şimdi Ara

İmamoğlu’na atılan bir iftira daha çöktü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
32.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul'da oy kullanacaklar düşünsün bunu.Bu sonuçta Cumhurbaşkanlığı seçimi değil ve bu hava yaratılmaya çalışılıyor. Maalesef siyaset ve belediye yönetimi doğru insanları yeri olmamıştır özellikle Atatürk dönemi sonrası ve doğru yolu arayanların sonları belli olmuştur.
  • Dememiş, ama it de dese bit de dese, gümbür gümbür geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    ilk önce bi sessizlik oldu, sonra valiye gittik sonra yine bi sessizlik araba çamurdan çıkamadı şimdi de it demedim basit dedim
  • Sorulan soruya verilen cevaba bakınca demiş. Yalnız çok iyi kıvırıyor hakkını yiyemem.
  • adam söylemiş , kendisi de kabul etmiş.

Bırakın körü körüne bağlanmayı, eleştirdiğiniz ak trol dediğiniz kimselerden farkınız kalmıyor

isteyen istediğine oyunu versin ama bu kadar fanatiklik olmaz

Şahsen Binali Yıldırımın kazanacağını düşünüyorum , saygılar.
  • dediyse dedi ne var uzatacak bu kadar hukuk var sözde bu ülkede gereken yapılır da neden ananı da al git diyenler hesap vermedi zamanında bu milletin bilmem neresine koyacağız diyenler bu kadar konuşulmadı adilik yapmayın
  • Abdullah Gül taraftarları pelikan montajcılarına tepki koyarlar umarım.
    Davutoğlu pek etkili değil fakat üç beş etki edebilir. Akp kendi içindeki pelikancı savaşlarından hasar alacak gibi görünüyor.

• Bu ekremin sinirleri alınmış gibi davranması itici olmaya başlamıştı zaten. Çay ocağında herkese aynı yemek tiyatrosu falan geliyo aklıma. Her hareket de
    Belediye başkanj olucak icraat yapması lazım ama bu adam biraz daha sevgi kelebeği gibi kardeşlik sarılma sevişme derse kusucam.
    Binali diyo ki programa çıkalım ve sadece istanbul konuşalım şuan istanbulu konuşma zamanı, Ekrem diyo ki niye diğer konuları konuşmaktan korkuyo musun. Böyle diyor çünkü ekremin popülaritesi istanbuldan ileri gelen bir şey değil yapmacık gülümsemesi ay sarılalım ay yapmayalım böyle ay ay sevgi pıtırcığı olalım vıdı vıdısı.
    Yıldım.

Beta İmamoğlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 9 Haziran 2019; 22:15:20 >
  • requaizen R kullanıcısına yanıt
    Boş konuşuyorsun vesselam.
    Mehmet cengiz kim? Müteahhidin teki ibb adayı ya da başka bi şey mi kim bu?
    Karşılaştırman normal çünkü ekrem de basit bi müteahhit.

Zaten buna kim dedi yok ibb adayı ol, yok cb ütopyaları vs kur diye ben merak ediyorum. Kılıçdarsa o adamın elini attığı yer 3 gün yaşamıyo.

• 17 senedir neredeydin İmamoğlu? Neredeydin de bizi bunlara mahkum ettin!

• requaizen R kullanıcısına yanıt
    Zaten bu kadar saldırmaları bu yüzden. 17 yıldır rte ve diğer akplilerin mahalle ağızlarına, atarlı konuşmalarına destek verip bu yüzden başkasına laf söylemeleri normalde mantıklı mı? Rtenin dediklerinin yarısını imamoğlu deseydi üsteki fanatik üyenin nasıl saldıracağını tahmin ediyorsundur herhalde.
  • papazoğlu, çarkçi abisinin akibetine ugrayacak ama en az onun kadar yüzsüz

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Mehmet Cengiz kim mi?

Hani diyorsunuz ya her şeyin altında Binali Yıldırım'ın imzası var. Köprünün, çift şeritli yolların, köprülerin vs.

Hah işte o ihalelerin %90'nını Cengiz'e verdiler. Mehmet Cengiz'in şirketi yaptı.

Sonra nolmuş dediyse diyorsunuz.

Bu kadar da midesizsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.