Şimdi Ara

İmam hatip lisesinde ilişki skandalı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok şükür bugün de seksle kafayı bozmuş bir dinci haberi gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Konunun açılma sebebi taciz yada küçük çocukla ilişki yaşayan müdür değil.

Sadece İmam Hatip Lisesinde olmuş olması..

Şimdi yarım saat filan sonra konuyu açıp baktığımda bütün muhalif seçmenler gelip İslam'a Araplara AKP seçmenlerine ülke içindeki dindarlara filan bir güzel giydirecekler..

Sonra ben gelip başka bir cinsel suç konusunun linkini atacağım. Aynı konuda aynı muhalefet seçmenlerinin o ülke yi korumak için oradaki insanların korunması için genelleme yapılmaması için nasıl 40 takla attıklarını göreceksiniz

Tabi konu silinmemişse hala.

İmamhatiplerde böyle şeyler olmaz diye biliriz yanlışmı biliyoruz?
    Eğer doğalsa imam müezzin ihtiyacından sonra imamhatiplere ne gerek var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nazır

quote:

Şimdi yarım saat filan sonra konuyu açıp baktığımda bütün muhalif seçmenler gelip İslam'a Araplara AKP seçmenlerine ülke içindeki dindarlara filan bir güzel giydirecekler..

Sonra ben gelip başka bir cinsel suç konusunun linkini atacağım. Aynı konuda aynı muhalefet seçmenlerinin o ülke yi korumak için oradaki insanların korunması için genelleme yapılmaması için nasıl 40 takla attıklarını göreceksiniz

Niye olmasın ki orada da insanlar var. Öğreti doğru ve güzel olabilir ama sonuçta insan her zaman akıl ve mantık çerçevesinde hareket etmez. İnsan faktörü var olduğu sürece her zaman her şey olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Niye olmasın ki orada da insanlar var. Öğreti doğru ve güzel olabilir ama sonuçta insan her zaman akıl ve mantık çerçevesinde hareket etmez. İnsan faktörü var olduğu sürece her zaman her şey olabilir.

İmam yellenirse cemaat defi hacet...
    Sadece imam olduğu için yada o okullarda okuduğu için birinin diğerinden daha ustun olduğu saygıyı veya önceliği hak ettiği veya etmesi gerektiği biryerde butür hadiseye göz yumulmaması lazım.

Hocam biraz insaflı olun savunulacak tarafı yok ilgilinin olay ayan olduktan sonra! istifası yetmez önce etseydi iki tarafın da rızasıyla amenna ama bu işte hepiniz + hepimiz suçluya tepki koymazsak yaptığı fiili doğal sayarsanız yarın bir diğeri diğerine daha büyüğünü yapar. sizin yaptığınızın şeriatde de yeri yoktur. Bence günahı savundunuz suça ortak oldunuz sizinde cezalandırılmanız gerekir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İmam yellenirse cemaat defi hacet...
    Sadece imam olduğu için yada o okullarda okuduğu için birinin diğerinden daha ustun olduğu saygıyı veya önceliği hak ettiği veya etmesi gerektiği biryerde butür hadiseye göz yumulmaması lazım.

Hocam biraz insaflı olun savunulacak tarafı yok ilgilinin olay ayan olduktan sonra! istifası yetmez önce etseydi iki tarafın da rızasıyla amenna ama bu işte hepiniz + hepimiz suçluya tepki koymazsak yaptığı fiili doğal sayarsanız yarın bir diğeri diğerine daha büyüğünü yapar. sizin yaptığınızın şeriatde de yeri yoktur. Bence günahı savundunuz suça ortak oldunuz sizinde cezalandırılmanız gerekir.

Savunma derken bu işi yapan adamı savunan biri mi varmış ? Tıksınlar hapse bir daha gün yüzü görmesin inşallah..

Bu ayrı bir olay. Ben o mesajı neden yazdım ? Bak şimdi çatır çatır genelleyecekler bütün müslüman alemine çamur atacaklar ama başka bir ülkeden bir tecavüz haberine ise genelleme yapmayalım bu kişisel bir hata diyerek bakacakalar ve iki yüzlülük yapacaklar dedim.

Burada tecavüzcüye dair bir savunma yok. Burada bu işi müslüman alemine atfetmeye çalışan muhalif tiplerin iki yüzlülüğüne vurgu var sadece.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Abi birşey soracam şimdi genelleyecekler falan dedin bu ülkede bu forumda ithal vatandaşlarmı var yani bu ülkede iki veya birden fazla taraf varmı ve bunların arasında savaşmı var
  • quote:

Abi birşey soracam şimdi genelleyecekler falan dedin bu ülkede bu forumda ithal vatandaşlarmı var yani bu ülkede iki veya birden fazla taraf varmı ve bunların arasında savaşmı var

Herhalde. Bu ülke de iki tip vatandaş var bir "Asıl" oldukları iddia eden kesim var. Bunlar genellikle aydın ve eğitimli olduklarını , dinlerin gericilik olduğunu , felsefe bilim gibi konularda onlardan daha üstün kimsenin olmadığını , elit olduklarını düşünen kesim.

Birde yukarıda ki kesimin cahil yobaz geri kafalı olarak tabir ettiği tecavüz hırsızlık vb. yüz kızartıcı suçları severek yapacağını düşünen genellikle ceza yememek için çomarlar vs. diye atfettikleri bir kesim var.

İşte birinci satırdaki kişlierin ikinci satırdakileri genellemesi ve bu konudaki iki yüzlülükleri üzerine yazmıştım.

• quote:

quote:

Herhalde. Bu ülke de iki tip vatandaş var bir "Asıl" oldukları iddia eden kesim var. Bunlar genellikle aydın ve eğitimli olduklarını , dinlerin gericilik olduğunu , felsefe bilim gibi konularda onlardan daha üstün kimsenin olmadığını , elit olduklarını düşünen kesim.

Birde yukarıda ki kesimin cahil yobaz geri kafalı olarak tabir ettiği tecavüz hırsızlık vb. yüz kızartıcı suçları severek yapacağını düşünen genellikle ceza yememek için çomarlar vs. diye atfettikleri bir kesim var.

İşte birinci satırdaki kişlierin ikinci satırdakileri genellemesi ve bu konudaki iki yüzlülükleri üzerine yazmıştım.

Peki abi o "çomar"lar yani hırsız arsız insanları hakikaten toplumdan dışlamak gerekmiyor mu? bunda yanlış olan bir şey yok.

• quote:

quote:

quote:

Peki abi o "çomar"lar yani hırsız arsız insanları hakikaten toplumdan dışlamak gerekmiyor mu? bunda yanlış olan bir şey yok.

hırsızı tecavüzcüyü uzaklaştırmak istiyorsan uzaklaştır ama hepimize o gözle bakıyorsan ki bakıyorlar biz bize o şekilde bakanları kendimiz uzaklaştırıyoruz. Sonuç ise söz konusu kutuplaşma oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Hadi biraz, kafaya kafaya vurayim.

Cinsel saldiri sucu imam hatipde islenmis ?
    Demekki imam hatip insanlarin %100 dogru yola sokmuyor.

Sonuc nerege gittiginin onemi yok ,ne oldugunun onemi var.
    İmam hatip deki mudur ile Duz lise mudur arasinda fark yoktur.
    Sorun insan odaklidir.
    Buraya gelip sucun islendigi yeri kotulemeyin.
    Katil sucludur

Bogaz koprusunden atlayan sucludur ,kopru degil.!
    Sucu isleyen kisi sucludur , bulundugu ortam degil.!

1. Dinimizi daha cok ogretelim daha erken yasta ogrensin cocuklarimiz derler;
    Hahsdirifjjsjsjdjdjcjjssi yazisi kadar anlamli bir tepki verilecek.

2.Ulan yarim yamalak din ogretiyorsunuz deyip imam hatipe saldiriyorsunuz. :)
    Djjdjdjdjdjdjdjdjdsjdiwifiuxucisiwisiucududud
    Pardon elim carpti.

Gene 1. Soru ortaya cikiyor dinimizi tam anlamiyla ogretelim cocuklarimiza genc nesile derler
    Heebekciwufuejf deyip gene tepki gosterirsin.

En komigide
    Prostat olsa sucu dine atacak tipler iyisiniz guzelsiniz , Begenmiyorsaniz inanmayin, inanmiyorsaniz tartismayin.

Ben şöyle birşey söylemek istiyorum;

Muhammed, bildiğiniz gibi peygamberdir ve insanlara çeşitli mucizeler gösterdiği İslami kaynaklard geçer. O dönemde, peygamberi gören ve mucizelerine şahit olan insanlar yani İslamiyet'i birinci elden öğrenen insanlar;

Uhud Savaşı'nda kafirlere karşı peygamberin yanında olmayı bırakıp, ganimet için savaş alanını terk etmişler.

Peygamber henüz ölüm döşeğindeyken Ebu Bekir, Osman, Ömer, Ali ve diğer ileri gelenler kimin lider olacağı konusunda çatışma içerisine girmişler.

Peygamberin yeğeni ve damadı olan Ali, Muhammed'i ve mucizelerini görmüş olan Muaviye tarafından öldürtülmüştür.

Peygamberin torunlarının kafaları Muhammed'i ve mucizelerini görüp müslüman olan kişiler tarafından kkesilmiş.

Peygamber öldükten 50 yıl sonra İslamiyet parçalanmış.

Ancak bugün benim karşıma geçip "Sen ateistsin ve bu yüzden yanacaksın" diye çemkiren arkadaşlar, peygamberin ve mucizelerinin bile bir insanı düzeltemediğini; insanın iyi olmasını sağlayamadığını bir türlü görmüyorlar.

"Gerçek İslam bu değil" hikayesini bir kenara bırakın çünkü gerçek İslam'ı peygamberden öğrenenler bile günahların en büyüklerini işlemiştir.

Bu nedenle, İmam Hatip sevdalısı olup insanları günahtan uzak tutacağı gibi saçma fikirlerle hareket etmeyin. Allah'ın elçisi bile başaramadıysa, sizin İmam Hatipleriniz hiç başaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya boşverin böyle şeyleri İmam hatipten ne ilim adamı çıkar ne bilim adamı . Herkes bunun farkında ama neyse .

Dogmatik yetişen bir nesil bir şey yapamaz. Ara sıra Tübitak yalanlarıyla haber yaparlar şöyle böyle projeler sonra yav he he
  • eskiden imamhatiplerin bir agirligi vardi.

simdi nerede ise yaramaz, ipsiz sapsiz varsa hepsi imam hatipte.
  • quote:

Sapık imamları ve hırsızları korumak için 100 takla atmaktan iyidir . Bu müslümanlar iyice iğrençleşti artık ne konuştuğunuzu bilmez oldunuz . Dış ülkeler dediğin avrupa ve ABD yse dünyada en kolay cinsel hayatın olabileceği yerler ve genelde tam tersi oluyor bayan hocalarda erkek öğrencilerin haberleri çıkıyor genelde .

Bu kadar ağız yapacağına "üzüldüm" falan deseydin de insan olduğunu görseydik . Bu dünyanın neresinde olursa olsun hayvanlıktır .

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Sapık imamları ve hırsızları korumak için 100 takla atmaktan iyidir . Bu müslümanlar iyice iğrençleşti artık ne konuştuğunuzu bilmez oldunuz . Dış ülkeler dediğin avrupa ve ABD yse dünyada en kolay cinsel hayatın olabileceği yerler ve genelde tam tersi oluyor bayan hocalarda erkek öğrencilerin haberleri çıkıyor genelde .

Bu kadar ağız yapacağına "üzüldüm" falan deseydin de insan olduğunu görseydik . Bu dünyanın neresinde olursa olsun hayvanlıktır .

Şu anda bu konu içerisinde kim bu küçük kızla ilişki yaşayan müdürü savunmuş ?

Savunmak için 100 takla attınız filan diye itfirayı utanmadan basmışsın ama ben dahil kimsenin müdürü savunduğunu görmedim Sen gördüysen söyle bilelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Mart 2016; 19:02:39 >

Ne koymuşsun hocam cevap vermeye yetişemiyorlar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Ne koymuşsun hocam cevap vermeye yetişemiyorlar!

İşlerine gelmiyor çünkü. Kendi yaptıkları iki yüzlülüğün son raddesine kadar farkındalar birisi bundan bahsedince yazılanların içinden cımbızla kelime ayıklayıp farklı anlamlar yükleyip saldırmaya çalışıyorlar.

Bu forumda her zaman olan şey benim için çok sıradan bir olay.
  • E hadi konu ne zaman 28 Şubat ve Türbana gelecek 2 saattir bekliyoruz hadi
    Forumda yazdıklarını beğendiğin tek tük AKPlilerden birisin bunun sebebi kendi tarafında olanlarıda eleştirebilmen ama bu sefer olmadı dostum .

Üstte yazdıklarından " ne olmuş ? dünyanın her yerinde oluyor . imam hatip olduğu için haber yaptınız" anlamı çıkıyor . Olaya üzülmüş değil haber yapıldığına üzülmüş gibisin .

Türkiye , Brezilya , Papua yeni gine , Tibet vs. 51 yaşında adam 19 yaşında kıza halleniyorsa hele hele bu kız öğrencisiyse bu iğrençtir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Forumda yazdıklarını beğendiğin tek tük AKPlilerden birisin bunun sebebi kendi tarafında olanlarıda eleştirebilmen ama bu sefer olmadı dostum .

Üstte yazdıklarından " ne olmuş ? dünyanın her yerinde oluyor . imam hatip olduğu için haber yaptınız" anlamı çıkıyor . Olaya üzülmüş değil haber yapıldığına üzülmüş gibisin .

Türkiye , Brezilya , Papua yeni gine , Tibet vs. 51 yaşında adam 19 yaşında kıza halleniyorsa hele hele bu kız öğrencisiyse bu iğrençtir .

Yukarıda hapisten çıkmak nasip olmasın diye belirttim.

Ben bu haberi paylaşan üyeyi biliyorum forumdan. Bu konuyu açma sebebini de biliyorum. O yüzden o mesajı yazdım. Daha 2 3 gün önce yurt dışından gelen bir tecavüz haberinde nasıl bir tavır takındıklarını da biliyorum.

Boş yere yazmadım o mesajı. Bu imam mı müdür mü ner neyse benim gözümde adi bir suçludan sapıntan öte değil zaten. Bu konuda hem fikiriz seninle. Olayın kendisi de rezalet bir olay burada da hem fikiriz. Ama bu konunun burada açılma sebebi senin sandığın gibi bu tecavüz mağduru umurlarında olduğundan değil. Burada tek amaç malzeme çıkarmak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.