Şimdi Ara

İmaj çekim işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmajbette para çekimi ortalama kaç dakika sürüyor 45 Dakikadır para hesaba geçmedi :) işleminiz sırada diyorlar. İlkkez burdan oynadım bakalım patlatmasınlarda

• patlatma olmaz hocam hic merak etme. yogunluga gore degisiyor yatirma sureleri. benim ilk cekimim 10 saatte yatti. 100 veya 200 tl gibi bir rakamdi.

sonraki cekimlerimi 10 dk icinde yatirdilar. onlarda 2000 ve 4000 tlydi. yani yogunluga gore degisebilir. ama kesinlikle ustune yatma olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi onayladılar ama eft ile onayladılar yani ne gerek var EFT'ye biraz kafamı bulandırdı neyse sabahı beklicez ben yine ekran görüntümü alim de :)
    )
    Academica Coimbra - CD das Aves bu maçta bir gol olsaydı 600 geliyordu ama namusuzlar atmadı
  • Herkes imaja geçtiği için site eskisine göre biraz yavaşladı eskiden gece bile çeksen 30 dakikaya geliyordu paran şuan 10 saati bulabiliyor gelmesi. Ben şimdi para çektim tahminen yarın sabah gelir. Ciddi misli çeken tanıdıklarım var için rahat olsun 100 de çeksen 10 binde çeksen bekleme süren aynı.
  • bugün tekrar çekim talebi verdim.. Sabah 9'da bekliyorum hayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Herkes imaja geçtiği için site eskisine göre biraz yavaşladı eskiden gece bile çeksen 30 dakikaya geliyordu paran şuan 10 saati bulabiliyor gelmesi. Ben şimdi para çektim tahminen yarın sabah gelir. Ciddi misli çeken tanıdıklarım var için rahat olsun 100 de çeksen 10 binde çeksen bekleme süren aynı.

Site bakıma girmiş bizde şans yok vallah
  • imajın adresi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu aralar biraz geç yatırıyorlar ama yatırıyorlar sıkıntı yaşatmaz
  • para yattı hesaba ama 891 TL Olarak yatırdılar biraz garibime gitti bu nasıl bir hizmet arkadaş. biz 99 TL Yatırsak kabul etmezler.
  • mesutere M kullanıcısına yanıt
    Gece 1 de para çekiyorsun 45 dakikadır para hesabıma gelmedi kıllandım diyorsun 9 tl atm masrafı kesiyorlar onuda imajbet hesabına geri yatıracaklar bu nasıl hizmet diyorsun bide evine gelip evi temizlesinler istersen sitelerinden para kazandın diye
  • quote:

Gece 1 de para çekiyorsun 45 dakikadır para hesabıma gelmedi kıllandım diyorsun 9 tl atm masrafı kesiyorlar onuda imajbet hesabına geri yatıracaklar bu nasıl hizmet diyorsun bide evine gelip evi temizlesinler istersen sitelerinden para kazandın diye

böyle adamlar kazanıyor biz kazanamıyoruz arkadaş
  • hayırdır kardeş zoruna giden ne ??
  • quote:

biz para yatırırken işlem ücreti vermiyormuyuz hakkım olan 1 TL bile olsa hak haktır.. git markete 25 kuruş ver 3 tane sakız almak iste sana surat yapar 2 tane verir 5 kuruşu geri verir. ama 25 kuruş ver 2 sakız al 5 kuruşu geri vermemek için yüzüne bakmaz sende çekinip istemezsin demek istediğimi anlayan olgun insanlar çıkacaktır illaki. Sonra dolar niye yükseliyor

2
    edit: 9 TL İmaj hesabına yatırmışlar ben imajbete değil böyle düşünenlere kızıyorum. Bu nasıl hizmet'ten kastım imajbet büyük bir sitedir bu kadar geç işlem yapmaması lazım hızlı havale ile hemen olması lazım. imajbetin farkı olmalıki insanların bu kadar övmesine deysin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutere -- 8 Nisan 2017; 17:20:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.