Şimdi Ara

Imagine Dragons Hayranları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktım bu harika grubun bir hayran konusu yok ben açayım dedim hayırlı olsun

Imagine Dragons, Dan Reynolds'un solistliğini ve liderliğini yaptığı Amerikan indie rock grubudur.

2008 yılında grubun solisti Dan Reynolds, Utah'ta grubun şu anki gitaristi Wayne Sermon ile tanıştı. Dan Berklee School Müzik okuluna gittiğinde Wayne okuldan mezun olmuştu. İlerleyen zamanlarda Dan ve Wayne'e Las Vegasta katılan Ben McKee, Andrew Tolman, and Brittany Tolman'ın katılmasıyla grup tamamiyle kurulmuştu. Grubun tüm üyeleri Las Vegas'ta beraber yaşadılar ve ilk kayıtlarını oluşturdular.
    İlk ve ikinci Extended play'lerinin adı Imagine Dragons ve Hell and Silence Battle Born Studios'da 2010 yılında kaydettiler. 2011 yılında tekrar stüdyoya girdiklerinde diğer üçüncü albümleri It's time ı yayınladılar.

Imagine Dragons Hayranları

İmza hazırlayabilecek bir arkadaş varsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fawkess_ -- 9 Mart 2014; 17:06:50 >

• Bazı şarkıları yağmurlu havalarda şahane gidiyor. Monster ayrı bir güzel sevdiğim gruplardan gelecekleri parlak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayranı demeyelim de Little Talks ve Radioactive iyi parçalar. Belki daha iyilerini de yaparlar.

• Ben bir tek Selene'yi sevebildim. Diğerlerini beğenmedim niye bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the weeknd - often şarkısı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.