Arkadaslar herkeze merhaba image secerken dm800 de ( ben sadece 800 kullandıgım için ) imajın ne kadar onemli oldugunu ve goruntu kalıtesı ve cihazın hızını ne kadar etkıledıgıne sahıt oldugum seylerı kısaca sızlerle paylasmak ıstedım .
Benim yasadıklarım ozetle soyle 6 ay once klon bır dm800 aldım ve durust olmak gerekırse hıc bır sorunda yasamadım her seyı ıle cok memnundum fakat yok sım20 yok201 bel72 bl75 imaj atarken pach lı ımaj felan bana bıraz yorucu geldı ve 15 gun oncede bır adet orjınal karadag garantılı cıhaz aldım . fakat orjınal cıhaz klona gore benım fark edebıldıgım 2 onemlı sorunu vardı bırı cıhaz cok yavas menu ye bıle basınca asırı agır klona gore ve sd ve hd yayınlarda kı ozellıkle sd de sankı klon dvı orjınal ıse scart dan baglanmıs gıbı gosterıyorduve aynı sartlarda aynı oda da aynı prızde hatta o kadarkı aldıgım fırma olan ece uyduyu aradım ve cıhazı karadag a goturecegımı klondan bıle kalıtesız oldugunu goruntu ve hız olarak soyledım bana ayarlarla alakalı bagzı sorular sorup bagzı bılgıler verdler olmaz ıse garantıde oldugu ıcın gonul rahatlıgıyla karadag a gosterebılecegımı soyledıler ama hıc image konusunu konusmadık . aynı aksam ıse forumdanda dostum olan Nihat1551 nıcklı arkadasımla msn de konusurken bana orjınalde hangı ımaj oldugunu sordu bende yuklu olan gemini oldugunu soyledım ısrarla bana nobilo yukleyıp denenemı ve sonuc alamaz ısem servıse goturmemı tavsıye ettı . Bende 1 saat kadar once nobılo yukledım ve sonuc görüntü mukkemel cihaz hızlandı anı tam ıstedıgım kıvama geldı Sonuc olarak kesınlıkle sunu soyleyebılrımkı zaten klon cıhazımda da nobılo vardı cıhazda ımage cok onemlı ve dm800 un ozellıkle sd yayınlarda goruntu kalıtesınden sıkayet eden ve cıhazı cok yavas bulan kesınlıkle nobılo yuklseın aradakı farkı fark etmemek kesınlıkle ımkansız menu tusuna basın gemınıde ve sd goruntuyu ıyıce ınceleyın sonra nobılo yukleyın gorun cıhaz cosuyor
ben bu lınkden nıhat1551 ın verdıgı yedeklerden kurdum sadece kendı kanal lıstemı kullandımhttp://forum.donanimhaber.com/m_36503980/tm.htm deneyın ve lutfen sızlerde paylasın malum adı ustunde forum tskler .