Şimdi Ara

IMAC alacağım yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola. Ben şu külüstürümden kurtulmak için IMACa sıcak gözle bakıyorum kullanan ya da kullanmayan sorularıma cevap verse, kullananların da görüşlerini alabilir miyim? Pek ucuz bi şey değil zaten alırken biraz araştırma yapmak gerekiyor malum ne de olsa para.(IMAC DESKTOP)

1)En iyi fiyata nerden alabilirim? (Kazığa erkenden oturmayalım ) Türkiye'den ABD falan değil.
    2)Görüşleriniz nelerdir, alrsam ne olur almasam ne olur?
    3)Artıları eksileri şu anki PClere göre nelerdir?

Hadi yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şansal A -- 28 Haziran 2011; 20:34:44 >

• Mobil cihazlar netbook-dizustu asil yeri ama orada cabuk cevap gelmeyebilir
  • Ama benim sorduğum bilgisayar ne notbook ne dizüstü
  • 1-)abd
  • Ben once macbook air aldim, pili cok az gitti bende geri verip imac aldim pisman degilim ama macbook kullansaydim ipad almiycaktim simdi ipad sart oldu gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

1-)abd

Oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şansal A -- 28 Haziran 2011; 20:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunsema
    Ben once macbook air aldim, pili cok az gitti bende geri verip imac aldim pisman degilim ama macbook kullansaydim ipad almiycaktim simdi ipad sart oldu gercekten

Azmi gitti?

Macbook air'larin sarjlarinin 7 saate kadar dayandigi soyleniyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet 7 saat soyleniyordu ama benimkisi 1,5 saat pil suresi vardi tiksindim ve geri verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali353

quote:

1-)abd

Oldumu?

ABD olmasın diyorsunuz ama buradaki fiyatlar gerçekten çok daha yüksek. Bence piyasa araştırmasına harcayacağınız eforu, ABD de tanıdık bulmaya harcayın :)
  • O kadar imkanım yok malesef. Benim imkanım Türkiye'deki mağazalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şansal A -- 28 Haziran 2011; 21:25:33 >
  • O zaman bol şans diliyorum size.

iMac den de çok büyük ihtimal çok memnun kalırsınız. Daha önce MacOS kullanmadıysanız alışma süreci biraz sıkıcı olabilir. Ama sonrasında çok daha mutlu olursunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali353
    quote:

1-)abd

Oldumu?

Olmadimi?
  • Bence oldu şaka bi yana da yoruma ihtiyacım var.
  • IMAC yerine kendi açımdan macbook pro daha mantıklı.Mobilite artık şart.Desktop a 5bin tl veremem ama pro ya 5 verilir:)
    onun dışında MAC OSX candır.Alışması zaman alır ama sürekli seni şaşırtır güzellikleriyle.
    Windowsa göre bu da ne yaa diyeceğiniz bir sürü şey vardır ama hepsi esasında apple 'ın for dummies kullanım amaçına hizmet eden şeylerdir.

Oyun falan oynamıyorsanız mac herşeye yeter.(hoş mac app store da da bildik oyunlar dolu ama haliyle windows kadar geniş yelpğaze yok)
  • Uzun zamandır iPhone kullanicisiyim ve en kuşa zamanda iMac almak icin can atıyorum, suanda 1 laptop ve 1 masaustu var ama neredeyse ikisininde miadı dolmak üzere. Arkadasımda var mac arasira kurcalama fırsatı buluyorum açıkcası kanın ısındı. Diğer bilgisayarlardan farkı dizaynı ve kablo daginikliliginin olmaması, mesela kaç ekran düşünüyorsun sen ben hala karar veremedim ve Tr fiyatı nedir? Ben isvecte yasiyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

IMAC yerine kendi açımdan macbook pro daha mantıklı.Mobilite artık şart.Desktop a 5bin tl veremem ama pro ya 5 verilir:)

Arkadaş masaüstü dediği için bu konuya değinmedim ama ben de olsam kesinlikle Macbook Pro alırdım. Şaşırılacak daha çok şeyim olurdu :D
  • Öncelikle iMac'lerin fiyatı biraz tuzludur. Şuan külüstür kullanıyorsanız ona geçmeniz zor olacaktır. ABD' den ucuza alabilirsin ancak ve ya sahibinden, gitti gidiyor gibi yerlerdende ucuza bulabilirsin biraz bakarsan. Bende MacBook Pro, iPad2, iPhone 4 var hepsindende memnunum. iMac yerine MacBook Pro ve ya Air öneririm kullanım amacına göre ama dediğim gibi biraz tuzludur. 3000 TL' den fazla para bayman gerekecek.
  • vatan bilgisayarda uygun fiyatlara bulabilirsin yada artı bilgisayardan öğrenciysen %5 yada %8 oranında tam hatırlamıyorum indirimle alabilirsin birdehttp://www.turkeymac.com/
    diye bir satıcı var benim bir çok tanıdık bu satıcıdan almışlardı ürüne göre Abd fiyatının üstüne 200 dolar 300 dolar kar koyarak satıyor güvenilir problem anındada değişim yapıyor diye biliyorum kolay gelsin...

• Bence aymek istiyorum. Acer eskidiği zaman parayı basacağım eğer bulabilirsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figgiee

vatan bilgisayarda uygun fiyatlara bulabilirsin yada artı bilgisayardan öğrenciysen %5 yada %8 oranında tam hatırlamıyorum indirimle alabilirsin birdehttp://www.turkeymac.com/
    diye bir satıcı var benim bir çok tanıdık bu satıcıdan almışlardı ürüne göre Abd fiyatının üstüne 200 dolar 300 dolar kar koyarak satıyor güvenilir problem anındada değişim yapıyor diye biliyorum kolay gelsin...

Artı bilgisayar benim araştırdığıma göre daha pahalı satıyor. Artık daha geniş çaplı araştırma yapcaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.