Şimdi Ara

iMac 2011 8GB DDR3 1333, Mac mini Mid 2010 DDR3 Ramler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #PC Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Satılık Apple Mac orjinal ramleri.

Ürün fotoğrafları eklendikçe güncellenecektir.

(1) iMac 2011 üzerinden çıkan 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz SO-DIMM Ram (Notebook uyumlu)

Fiyat: 250TL.

(2) Mac mini Mid 2010 üzerinden çıkan 2GB (2x1GB) Samsung M471B2873FHS - CF8 DDR3 1066Mhz SO-DIMM Ram (Notebook)

Fiyat: 40TL.

Flickr sayfam uzerinden urunun kendi fotograflari:

http://www.flickr.com/photos/emirbt/ ( *Setlerden Used Parts bolumune haftaici eklenecektir. )

Link:

-

Yer: İstanbul\Anadolu Yakası - Ataşehir.

Not: İstanbul içi elden teslim yapılabilir (*Sadece Ataşehirden) ya da heryere Yurtiçi Kargoyla indirimli olarak gönderim yapılır.

Not 2: Takas düşünmüyorum lütfen teklif etmeyiniz.

Not 3: Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz, ilanlarımı takip ederseniz belirli zamanlarda ve uygun görüldüğü takdirde indirimler yapıldığını görebilirsiniz. Yansıtılan indirimlerler ve güncellemeler ( İndirim ) etiketi eklenerek belirtilir.

Not 4: Konuyla alakasız ve gereksiz bulunan yorumlar forum yöneticilerine bildirilerek silinmesi rica edilecektir,sorularınız ve fiyat teklifleriniz için özel mesaj göndermeniz yeterlidir.

Not 5: İstediğiniz tüm ürünlerle ilgili detaylı bilgiler için bana mesaj atabilirsiniz.

Not 6: Sanal Pazar ya da Sahibinden.com üzerinden Kredi Kartına taksitli olarak satın almak özel mesaj atabilirsiniz.

Not 7: Donanım Haber kullanıcı ismim: Emirbt , Dark Hardware kullanıcı ismim: Reihenfolge , Gittigidiyor kullanıcı ismim: Emirbt , Sanal Pazar kullanıcı ismim: Emirbt 'dir.

Teşekkürler & Saygılarımla,

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirbt -- 12 Ocak 2012; 9:34:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• usta hayırlı satıslar
    böylesi güzel ürünler satılmıyor ya üzücü gercekten
    forum eskisi gibi degil bitme noktasında malesef
  • Ben yarın bugün yeni bir Mac Mini alacağım kendime (server olmayanından). 2x1 DDR3 RAM ile geliyor bildiğim kadarıyla. Bense bunu 2x2 (4gb)'a çıkarmak istiyorum. Sorularım:

1. Yeni Mac Mini ile uyumlu olacak 2x2=4GB Kingstonlar ne kadar?
    2. Bu RAMler ikinci el mi?
    3. Sizinle nasıl irtibata geçebilirim?

Edit: Söylemeyi unutmuşum; Mac Mini ile birlikte gelen 2x1 Ramler için takas artı para düşünüyorum. Yani ben size (veya bir başkasına) makineyle gelen RAM'leri verip yerine 4GBlık RAM koymak istiyorum.

Edit2: Takas düşünmediğinizi söylemişsiniz zaten, çok pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunhasan -- 6 Ocak 2011; 14:33:39 >
  • Merhaba,

Evet 2x1GB Ram ile geliyor yeni Mac mini.

1) Kingston 4GB (2x2GB) KVR1066D3S7/2G DDR3 1066Mhz SO-DIMM Ram (Notebook)

Almanız gerekiyor 4GB için.

Fiyat: 80TL.

2) Ramler 2.eldir, çok az kullanılmış garantili, kutulu,eksiksiz ve sorunsuzdurlar.

3) İrtibat için mesaj gönderdim size.

Takas düşünmüyorum teklif etmediğiniz için teşekkürler.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirbt -- 6 Ocak 2011; 21:44:09 >

• Fiyatlar güncellenmiştir, teşekkürler.

• kingston 1333 MHz sıfır mıdır hocam ?
  • Merhaba sıfır gibidir, kutusunda ve faturalı garantilidirler. 2 adet 4GB Toplam 8GB DDR3 1333 Mhz SO-DIMM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM!
  • Satılan ürünler ilandan çıkartılarak ilan güncellenmiştir. Teşekkürler.

• Takip #
  • iMac 2011 Orjinal ramleri eklenmiştir, DDR3 1333Mhz destekleyen tüm Mac ürünleriyle uyumludur, teşekkürler.

Saygılarımla,

• iMac 2011 orijinal RAM'lerin (2x4gb) markası nedir?
  • "(1) iMac 2011 üzerinden çıkan 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz SO-DIMM Ram (Notebook uyumlu) " imac ramlerinin bir farkımı var acaba yoksa her ddr3 1333 mhz SO-DIMM ram imaclerle uyumlu mu? birde markası nedir acaba? hyırlı satıslar
  • Merhaba her DDR3 Ram maclerle uyumlu olmayabiliyor, bu ramler orjinal 2011 iMac üzerinden çıkartılan ramlerdir. Toplam 8GB Kit - 2 adet 4 GB ramden oluşmaktadır. Apple ramlerin markası sanırım Samsung olmalı, akşam resimlerini eklerim. Teşekkürler.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirbt -- 6 Aralık 2011; 12:52:06 >

• Selamlar,
    2x4gb imac ram ile ilgileniyorum,fiyatta revize ederseniz almaya niyetliyim,faturalı sıfırını samsung çipli 310 tl ye bugunku kur ıle temın edebılıyorum, isterseniz yerin telefonunu verbeilirim,acar kendiniz konusursunuz fiyatta ne yapabılırsınız bıldırırsenız sevınırım.
  • Merhaba yeni fiyat 250 TL olmuştur, teşekkürler, iyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirbt

(1) iMac 2011 üzerinden çıkan 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz SO-DIMM Ram (Notebook uyumlu)

Merhaba bu RAM'ler Asus N53SN de çalışırmı? Yani normal notebook ile çalışırmı?Normal bir notebook ile denediniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.