Öncelikle ülkemi seviyorum. Ancak ne kültürel olarak ne siyasi olarak bana uygun bir yer değil burası. 32 yaşındayım ve gitmek için her yolu araştırıyorum. Kafama koydum ve bir şekilde bunu gerçekleştireceğim. Bir inancım yok. Panteistim. Hangi şekilde iltica daha kolay olur lütfen sadece yararlı bilgiler yazılsın amacım ne ülkemi kötülemek ne dini. Sadece başka bir yerde yaşamak istiyorum. Çünkü kendimi buraya ait hissetmiyorum. Şu an işsizim. Çeşitli işlerde çalıştım. MS hastasıyım. Herhangi bir fiziksel ve zihinsel sorunum yok sadece kronik devam ediyor. Burada yaşamak istemediğim için adapte de olamıyorum. Ankara anlaşması için belli bir meslekte kalifiye olmak gerekiyor sanırım benim sadece meslek lisesi elektrik diplomam var. 2005 e ait. Onun dışında çeşitli işlerde gir çık şeklinde. Zaten hastalığımla da uğraşıyorum. Senelerdir. Lütfen yol gösterin kafama koydum ve bir şekilde bunu yapacağım. Meslek lisesi diploması yeterli mi Ankara anlaşması için? İltica için en kesin yol nedir? Gerekirse hristiyan da olurum. Önlisans yarım kaldı şu an lise mezunuyun. bunlar dışında gitmem için bir kız bulmam lazım ama muhtemelen yığılma olduğu için face ve instg. da geri dönüş bile yapmıyorlar. Elim yüzüm de epey düzgün sayılır açıkçası. Diğer iki seçenek kalıyor geriye bunun dışında. Lutfen yararlı şeyler yazılsın sadece, amacım polemik değil. Ama bir şekilde bunu başaracağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İltica için Hristiyan Olmak Yeterli mi?

-
-
Aga bee kimse bişey yazmamış sana yaktım 🚬🚬🚬
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Milfler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İran vatandaşı olsan yeterliydi yalandan Hristiyan olup Avrupa'ya iltica eden binlerce İranlı var, tabi son zamanlarda Avrupa devletleri bu durumu ayıkmaya başladı. Türkiye'de ise azınlık olunca dezavantajlı değil tam tersine avantajlı olduğun için kimse başvurunu kabul etmez.
Kabul edildiğine dair yazılar okudum. Veya ateist olduğumu da söyleyebilirim ki zaten öyle. Bir yolu olmak zorunda. Giden nasıl gidiyor arkadaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hynque
Milfler.İste nerden bulalım o milfleri. Çok yığılma vardır benim gibi
Tatile gelenleri avlayacaksın
1951 Refugee Convention der ki:
"To be granted asylum (to get refugee status), you need to show that you have a well-founded fear of persecution."
TR de hristiyanlar için herhangi bir işlem yapılmıyor veya korkmanı gerektirecek bir sebep de gösteremezsin olmaz o yüzden.
-
Dostum öncelikle geçmiş olsun hastalığın için üzüldüm. İltica olayına gelince malesef çok kolay bir iş değil. Evlenmek en iyisi ama o da kolay değil. Benim bildiğim kadarıyla avrupada kalifiye ara elemanlara çok ihtiyaç var. Hangi ülkede hangi eleman lazım onları araştırmak gerek. Tabii burada 3-5 sene tecrübe kazanmak gerektiği de bir gerçek. Yani meslek ile gitmek istiyorsan bir alanda 3-5 yıl tecrübe + gideceğin ülkenin dilini ana dilin gibi yapman iyi bir plan olur bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: White Death1951 Refugee Convention der ki:
"To be granted asylum (to get refugee status), you need to show that you have a well-founded fear of persecution."
TR de hristiyanlar için herhangi bir işlem yapılmıyor veya korkmanı gerektirecek bir sebep de gösteremezsin olmaz o yüzden.
Galiba ancak hristiyan olduğun için birileri saldırır ve adli bir işlem olursa mümkün gibi. Can güvenliğim yok diyeceksin falan filan.
-
Teşekkürler herkese.
Yani video izlemeye devam ediyorum ilticayla ilgili. Aynı zamanda face ve instgramdan da uğraşıyoruz ama birini tavlamak zor görünüyor. Eski enerjim de yok bu konuda. Ama en azından bu ülkede ölmeyecegim. Bir şekilde yapacağım bunu. En büyük idealim bu.
tipini at karı bulabilir misin objektif şekilde değerlendirem
-
quote:
Orijinalden alıntı: Primat OperatörüDostum öncelikle geçmiş olsun hastalığın için üzüldüm. İltica olayına gelince malesef çok kolay bir iş değil. Evlenmek en iyisi ama o da kolay değil. Benim bildiğim kadarıyla avrupada kalifiye ara elemanlara çok ihtiyaç var. Hangi ülkede hangi eleman lazım onları araştırmak gerek. Tabii burada 3-5 sene tecrübe kazanmak gerektiği de bir gerçek. Yani meslek ile gitmek istiyorsan bir alanda 3-5 yıl tecrübe + gideceğin ülkenin dilini ana dilin gibi yapman iyi bir plan olur bence.
Çok sağol. Bu ara eleman konusunu biliyorum ama dediğim gibi bölümumle ilgili hiç çalışmadım sadece meslek lisesi diploması var bu da yeterli olmaz sanırım. Orada bir tanıdık araya girip halledebilse ayrı ama öyle biri yok. İltica veya birini bulma yoluyla sadece. Amerika için Hristiyan veya ateist videolarına bakıyorum var böyle gidenler, hatta hemen gidip vaftiz bile olurum. Bütün ihtimalleri değerlendirecegim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betsman -- 27 Temmuz 2021; 14:58:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X