Şimdi Ara

Ils - Them (2006) | Onlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Fransız korku filmini izleyen var mı? Beklenmedik ölçüde güzel olduğu rivayet ediliyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bende bu film bu kdr öwülüor alim izleyim dedim.Ya o kdr berbar bi filmki anlatamam.Tamam filmde geriliosun geriliosun ama gerilmekten bile sıkılıosun o derece.Bide gerçek bi olay olduğu için filmi pek iyi yapamamışlar olaydan dolayı.Anlatabilmişmdir umarım yani kısacası bence iğrenç bir film
  • Arkadaşa katılıyorum.büyük beklenti ile izledim ama sonunda yuh dedim.belli bi noktaya kadar gerildikten sonra hayal kırıklığına uğruyor insan.10 üzerinden 3.5
    Onun yerine dün izlediğim Haute tension (yüksek gerilim bu da Fransız filmi) filmini tavsiye ederim.bi kaç saçmalık olsa da ilginç biten sonu ve gerilimin dozu itibariyle "onlar " filminden kat kat iyidir.10 üzerinden 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 4 Eylül 2006; 14:31:23 >
  • yok be 5 para etmez. ama konu olarak faln guzel yanı ılgınc dusunmedıgın bır olay ıle sonlanıyor ama benım bekledıgım gıbı cıkmadıgı ıcın ben 5 para etmez dıyorum.
  • arkadaşların yorumlarına katılıyorum, gerile gerile sıkılıyorsun. sonunda bişey olacak diye bekliyorsun ve hayal kırıklığı. 2/10
  • Kesinlikle yaklasmayın ve kimseyi yaklastırmayın.Ben aldım izledim yandım bari siz yanmayın igrenc bir film gerci gercek olaylardan alıntı ama bayıyor iste ne yapim
  • Bi nostalji yapayım dedim eski korku filmleri araştırıyordum bu filme rastladım Hadi izleyeyim dedim kahvemi hazırladım ve filme başladım neyse başlarda iyi gidiyordu ama yarım saat sonra filmi kapattım kesinlikle berbat bir filmdi tamamen zaman kaybı hiç tavsiye etmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.