Şimdi Ara

İLLUMİNATİ var mıdır ? (BOL BOL SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leo Minor

İlluminati yok. Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı.

İlluminati, (çoğul bir sözcük olup tekili Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmışlar) tarihteki adıyla Bavyeralı İlluminati, Rönesans döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir cemiyet. Modern İlluminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır. [1] Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak addetmektedirler.
     İLLUMİNATİ var mıdır ? (BOL BOL SS)

Adam Weishaupt, İlluminati topluluğunun kurucusu.
    Vikipedi

• Tupac Killuminati diye şarkı yaptiysa bi bildiği vardır. Şarkıyı sözleriyle dinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sikkofiyıltın fedayileri de gelmiş
  • Büyük Ada'da ve Taksim'de mason locaları var.
    Daha fazla araştırma yapmak istiyorsan Michael Sikkofield oku
  • iliümunati yok demek kulaklıkla müzik dinlerken ses gelmiyor demek gibi birşeydir 1771 de kurulan mason örgütü X factor Yetenek sizsiniz gibi programlarla yetenek arayıp sonra ele geçirirler örn JB videolarını sürekli yayınlıyordu ama kimse farketmedi ve birden birileri onu görüp tepeye kadar yükseltti ilimünati kart oyununu bir araştır bu arada
  • Yerim ben eminemin not afraidini !! Topaç gibi dönek olduğu slim shady geri döndü haberlerinden sonra anlaşıldı zaten.İlluminatiye geri döndü herif..

Lan çoluğun çocuğun eline ayağına düşsün ki önemsenmesin ilgilenilmesin söylenti kalsın diye bu kadar propaganda yapılıyor.Yeni trendmiş gibi her yerde görüyoruz artık,tabi trendlerinde ömürleri fazla uzun olmadığından insanlarda fazla üstüne gitmemeye başlıcak onlarda rahat edicek..Basit taktik ama işe yarar
  • İlluminati, şeytana tapanların ama kökünde masonların bulunduğu bir inanıştır.
    İlluminati, ünlülere para,ün,şöhret vaad edip, bu inanışı yaşatmaktır.
    Baya bi bilgim var ama şu an zor zoruna yazıyorum .
    Ama şunu söyleyebilirim, yanlış bilinen şudur:
    Eminem, İllüminati'ye ilk olarak isteyerek katılıp, şöhret kazandıktan sonra gruptan çıkmıştır. Eminem, şarkılarında da, ''Beni öldürecekler. Onlar çok güçlü ve bundan kaçamıyorum.'' gibi ifadeler var. Aynı olay Miachel Jackson'da da var.
  • Var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkettiyseniz 40-50'li yaşlarda olsalar bile güzel olan sanatçılar mevcut İksir mi içirdiler naptılar
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Eminem dahil nerdeyse tüm sanatçılar İlluminati dedir. Çünkü olmazsa sonları iyi olmaz
    ayrıca türkiyede de oldugunu düşünüyorum büyük sanatçılardan mesela tarkan olabilir ama bilemeyiz

Sonları iyi olmaz derken ? kim bu adamlar ? Güçleri nedir ?

Polisler,FBI,AJANLAR vs... Bunlar bişi yapamıyorlar mı ?

Obama falanda İLLUMİNATİ olmazsa onu da mı öldürürler ?

İLLUMİNATİ olmadığına eminim belki ILLUMINATI vardır ama orasıda kesin değil arkadaşların dediği gibi 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ares3552

quote:

İlluminati, (çoğul bir sözcük olup tekili Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmışlar) tarihteki adıyla Bavyeralı İlluminati, Rönesans döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir cemiyet. Modern İlluminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır. [1] Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak addetmektedirler.

Vikipedi

faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ares3552

quote:

Vikipedi

faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır

yazının tamamını okuyup okumayacağını görmek için yapmıştım.

• Eminem kolyesinin anlamını araştır ya bide fan olacak gitmiş illu diye koymuş.Soruna gelirse vardır yani ben son 10 yılda bu kadar yeteneksiz sanatçının ve eğlenceye,sekse yönlendirmenin başka bir mantıklı açıklamasını görmediğim için inanıyorum bu teoriye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stop It

İLLUMİNATİ bu İ'ler ne kardeşim?

Türkçe yazılışı 'İLLUMUNATİ'dir. Adam gayet doğru yazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çin Ülkü Ocakları

Eminem kolyesinin anlamını araştır ya bide fan olacak gitmiş illu diye koymuş.Soruna gelirse vardır yani ben son 10 yılda bu kadar yeteneksiz sanatçının ve eğlenceye,sekse yönlendirmenin başka bir mantıklı açıklamasını görmediğim için inanıyorum bu teoriye.

özellikle ben kolyesini koymadım nette görüp koydum o fotoyu hemen ön yargılarınıza kaptırmayın kendinizi
  • Sanmıyorum bence reklam ürünü. Sırf illuminati işareti var diye kaç milyon izleme sayısı artıyor bazı kliplerde. Ama illaki başka örgütler vardır.
  • dh nin kurucularıda buna dahil amblemi sola yatır çift göz sağa yatır tek işareti var
  • Masum insanların üstüne atom bombası atan, toplama kamplarında hepsini katleden insanlardan ben beklerim açıkcası böyle bir şeyin olmasını. Düşünün gelişen toplum yapısıyla artık gücün tanımı da değişti. Savaşlar eskisi kadar olmuyor olsa da basına bildirilmiyor. İnsanların dış dünyayla tek bağlantısı hepimizin evinde bulunan televizyon. Bence televizyon çok büyük bir güç ki bazı insanlar da bunun farkında. Televizyonlarda görüyoruz yirmi dördüncü kare taktiği beyin içi subliminal mesajlar gizli gizli sex yazıları. Bu sex yazılarıyla ilgili ayrı bir değinmek lazım çünkü bunun konusu bayağı geniş. Neyse yani yetkili kişi sizseniz kontrolü elinizde tutmak istersiniz. İstediğiniz şeyleri izletirsiniz, dinletirsiniz. İstediğiniz kişiyi idol istediğiniz kişi vatan haini-terorist gösterirsiniz. Televizyondan görüyoruz duyuyoruz ve inanıyoruz. Neyse bu kadar yeter burda düzgün bir tartışma olucağını sanmıyorum ben bunları yazarken bile saçma sapan mesajlar dolmuştur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.