Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hbakar

sevgili arkadaşlar bu hafta sonu BURSA-GAZİANTEP yolculuğu yapacam.
    bursa-eskişehir-ankara-aksaray-adana-gaziantep şeklinde olacak lpgli aracımla en uygun ve kaliteli lpg nerelerden almalıyım.
    simit depo var 40 lt felan alıyo bursadan full çıkarım. 40 lt ile 400-500 km gider.
    yardımlarınızı bekliyorum. herkes bulunduğu ilde benim yol üstünde nerede lpg kaç lira bana yardımcı olursa sevinirim.

şimdiden teşekkürler

selam arkadaşım bursadan çıkınca ankaradan al gazı şehirler arası yollarda ucuz oluyor bide pozantıdan otobana girince antepe kadar yaklaşık 300 km otoban otobana girmedende gazını al derim yolda gaz biterse kötü olur

• Uzun yola çıkan arkadaşlarımız benzin depolarında en az 20 litre benzini bulundururlarsa seyehatleri daha rahat geçecektir.Ne olur ne olmaz.
  • İstanbul Esenler(Yüzyıl) Akpet te 1.55 Shell de 1.64
  • Arkadaşlar bu Aygazın yeni euro gazını kullananlar varmı ve herhangibir gerçekten performans artışı ve uzun menzil davası doğrumu,yakında bayagı bir yol yapacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Arkadaşlar bu Aygazın yeni euro gazını kullananlar varmı ve herhangibir gerçekten performans artışı ve uzun menzil davası doğrumu,yakında bayagı bir yol yapacağım.

bugün aldım performansta değişiklik yok gibi mesafeyi bitince bildiririm...
  • Mesafeyi bekliyoruz sevgili samet.Birde fiyat yüksekliği gibi olay sözkonusumu?

quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Arkadaşlar bu Aygazın yeni euro gazını kullananlar varmı ve herhangibir gerçekten performans artışı ve uzun menzil davası doğrumu,yakında bayagı bir yol yapacağım.

bugün aldım performansta değişiklik yok gibi mesafeyi bitince bildiririm...
  • Arkadaşlar EPDK nın sıkıştırması ile benzinde 4 kuruş indirim yapılmıştı ve ayın 20 sinde son gündü.Bir gelişe oldumu yada bu indirim dışında lpg fiyatlarında bir oynama oldumu.Kısmet olursa bu hafta sonu uzunca bir yolculuğa çıkacağım.2 Ay kadar sürecek.
  • demin gördüm 3.17 olmuş 95 oktan lpg de indirim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-T -- 22 Haziran 2009; 22:29:06 >
  • bugun depoyu fulledim
    AYGAZ LPG+
    Ankara - Ostim 1.49 tl/lt
  • Gaziantep Nizip opet orka petrol
    AYGAZ EURO LPG PLUS(KATKILI):1,35
    DUYURULUR
  • Biz halen 1.67 den almaya ve kazıklanmaya devam ediyoruz.
  • istanbul kağıthane aygaz euro lpg 1,64 .. kursağımıza kadar acısı çıkmıyor... devamlı böyle alıştık artık...
  • Adapazarı Erenler, sanayi çevresinde Aygaz (OPET), İpragaz (PO), TOTAL ve Milangaz'da 1,42
    bu çevrenin hemne dışı 1,61; gelde anla bu işi
  • eskişehir

opet eurogaz : 1.64
  • arkadaşlar bugun sabah ankara ulus bentdersinden ankara ahastenesine giden yolda milangaz bayi nde gordugum fiyatı size aktarıyorum. inan gözlerime inananamdım FİYAT 1.18. tabiki depoyu doldurdum. hemen yanımdada Mİlangaz Demirören Yazan Bir tankerde depoya LPG bosaltıyordu. tavsiye olunur
  • OLLEY Ankarada olsam direk bentderesine
  • Tam olarak nerede burası, Kızılay-ulus heykelden geldiğimizi farzederek tarif etseniz?

quote:

Orjinalden alıntı: shogunsama

arkadaşlar bugun sabah ankara ulus bentdersinden ankara ahastenesine giden yolda milangaz bayi nde gordugum fiyatı size aktarıyorum. inan gözlerime inananamdım FİYAT 1.18. tabiki depoyu doldurdum. hemen yanımdada Mİlangaz Demirören Yazan Bir tankerde depoya LPG bosaltıyordu. tavsiye olunur
  • quote:

OLLEY Ankarada olsam direk bentderesine

Yalnız Bentderesi'nin oralarda dikkatli olmak lazım. Ucuz gaz alcaz derken başka şeylerden olmayalım. Ben erkek halimle oraya gitmeye tırsıyorum, gerisini sen hesap et .
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

quote:

OLLEY Ankarada olsam direk bentderesine

Yalnız Bentderesi'nin oralarda dikkatli olmak lazım. Ucuz gaz alcaz derken başka şeylerden olmayalım. Ben erkek halimle oraya gitmeye tırsıyorum, gerisini sen hesap et .

Geçmiş yıllarda işyerine çay aldiye arkadaş para vermiştik . Oda almış abi çay kelek çıktı Çaykurun çayı oysaki . Nerden aldın diye sorunca nedesin Bentderesi demişti bize . Neyse gaz iyi olsunda
  • Antalya da 1,66 civarları sanırım , farklı fiyat alan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.