Şimdi Ara

İLLEDE BAKİRE KIZ DİYENLER GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler allah affetsin benim eski bi manita vardı bakireydi, dışardan bakınca çok hanım hanımcık efendi bi kızdı, bakireliğini bozmak dışında her türlü şeyi yaptık şimdi burda anlatıp sınırsız banlanmıyim. neyse geçenlerde merak ettim baktım evlenmiş mutlu görünüyodu kocasıyla. ulan fotodan kocasının tipine baktım, tamda bakire olmazsa evlenmem moruQ dicek bi tipti. bi fotoğrafa ne kadar uzun bakılırsa o kadr uzun baktım. adamla resmen bakıştık dakikalarca. hem acıdım adama hem de ne biliyim ya çok garip duygular, belki de bana da öyle biri denk gelcek bilmiyorumda.. aman neyse işte öle çok şey yapmayın yalan dünya.. bugün varız yarın yokuz, seviyosanız evlenin

• Benim exle de öyleydi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmasada olur yeterki getir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşaflı kızın yaşattıklarını kimse yaşatmadı bana

Kimseye güvenmeyin
  • benim hakkımı yiyenlere hakkım haram olsun
  • İLLEDE BAKİRE KIZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kız arkadaşım bakirede değil evlenmeyide düşünmüyoruz. Bam bam yani. İlerde evlenecek bu kız. Kimseye güvenmeyin. Zaten bakirelik zarda değil bence. Zarla kendimizi kandırmayalım yani bu devirde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvilMorty

Benim kız arkadaşım bakirede değil evlenmeyide düşünmüyoruz. Bam bam yani. İlerde evlenecek bu kız. Kimseye güvenmeyin. Zaten bakirelik zarda değil bence. Zarla kendimizi kandırmayalım yani bu devirde.

4. sezon ne zaman çıkıcak bilgin var mı :)
  • Maalesef yok.
  • bakireyim diyen kızlara inanan kamil var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.