Şimdi Ara

İlkokula giderken 'büyüyünce ne olacaksın sorusuna verdiğimiz cevaplar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
217
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk okulda ingilizce öğretmeni diyordum.. lisede kameralı telefon alınca çekim işlerine ve sinemaya karşı ilgi uyandı.. şimdide sinema tv okuyorum ama okul bitince burgerking de ya da media marktta iş bulsak iyi

bir Reha Erdem ya da Nuri Ceylan olamam demiyorum ama sermaye yok
  • astronot diyordum mühendis oldum
  • 5 yasindayken falan futbolcu veya polis derdim, tam hatirlamiyorum. 7 - 8 yasina kadar baska bir sey demeye baslamistim; ondan sonra orta ikiye kadar bilgisayar, 3 - 4 ay oncesine kadar yazilim muhendisi diyordum, artik elektronik diyorum. Aslinda fikrim ilkokul birden beri hic degismedi ama bu son dediklerimin ikisini de cok seviyorum (hatta bazen de teori fizik dusunuyorum) karar veremedigim icin bazen onu bazen onu diyorum. Bu arada herkes bilgisayar muhendisi olmak istiyormus, donanim forumu oldugu icin herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthera Tigris -- 30 Aralık 2012; 10:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpçü olucam derdim şimdi müzisyen olacağım.

• Kitap yazari

• Bu soruya "pilot olacam, doktor olacam, mühendis olacam" gibi. Hatta "makinist olacam, kamyon şöförü olacam" tarzı cevap veren arkadaşlarım vardı. Ama ben hiçbir zaman bu tarz cevaplar vermedim. Belki öngörüm yüksekti, belki de objektif düşünüyordum.Belki de yaşımdan çok daha zeki olduğum içindi bilemiyorum... "Önümüzdeki sınavlara bakacaz. İyi bir puan alırsam..." gibi cevaplar verirdim. Daha ilkokuldayken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Kuantum fizikçisi olcam derdim,biraz yavaş ol derlerdi.

Neden ki?fizik puanları düşük ve kuantum mekaniği yandalı var.
  • Mutlu olacağım derdim şaka şaka mühendis olacağım derdim fakat bu gidişle zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 30 Aralık 2012; 10:39:21 >
  • Mühendis derdim. Hâlâ mühendislik istiyorum

• arkeolog olucam derdim hep ilkokulda öğle araları izlediğim belgesellerden etkilenmiştim heralde orada arkeologların çalışmalarını gösterirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goncerivoo -- 30 Aralık 2012; 10:52:13 >
  • Ciddi anlamda ilkokulda dayımlara özenerek otobüs şöförü olma isteği vardı,şuan yurtdışında tırıclık yapmak istiyorum lakin askerim. Açıktan lise okuyorum küçükken hedefleri büyük tutmak gerekir doktor olmak istiyorum deseydim standart 4 yıllık bir üniversite okuya olabilirdim.
  • doktor dedim doktor olcam.
  • İtfaiyeci
  • Ben Noterci olucam derdim.Paragöz bir insandırımda
  • Çöpçü
  • Hep muhendis derdim baska biseyi hic dusunmedim. Kendi kararim degildi ama tabi kucucuk cocugum babasi gibi muhendis olsun derlerdi ben de ozenirdim babama. Simdi sinava hazirlaniyorum muhendislik istiyorum. Ne aci bi hayat oykusu dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: [GoD]MrPoseidon

cem uzan vardı hortumcu olucam derdim

şimdi abi olmuşsun.
  • Hep süper kahraman olmak isterdim.Özel güvenlik yaptılar

Bir yandan açıktan tarih okuyorum.Yakında oyun programlamaya başlayıp kendi oyun şirketimi kurmak benim en büyük hayalim.Hakkımızda hayırlısı

• Pilot olucam.
  • bilgisayar mühedisi olacam derdim ve şuan o yolda ilerliyorum Allah'ın izniyle
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.