quote:Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık var Arkadaş espri yaptı , gülün beyler... Çip ettiler derken?
quote:Orijinalden alıntı: Vincent® quote:Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık var Arkadaş espri yaptı , gülün beyler... Çip ettiler derken? hiç ettiler demek istemiş arkadaş
quote:Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M. quote:Orijinalden alıntı: Vincent® quote:Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık var Arkadaş espri yaptı , gülün beyler... Çip ettiler derken? hiç ettiler demek istemiş arkadaş Anladım heralde o kadarını
quote:Orijinalden alıntı: Vincent® quote:Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M. quote:Orijinalden alıntı: Vincent® quote:Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık var Arkadaş espri yaptı , gülün beyler... Çip ettiler derken? hiç ettiler demek istemiş arkadaş Anladım heralde o kadarını ozaman niye konu açıyon pi s
quote:Orijinalden alıntı: nicktirgit quote:Orijinalden alıntı: Vincent® quote:Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M. quote:Orijinalden alıntı: Vincent® quote:Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık var Arkadaş espri yaptı , gülün beyler... Çip ettiler derken? hiç ettiler demek istemiş arkadaş Anladım heralde o kadarını ozaman niye konu açıyon pi s Ne alakası var anlayamadım yav. Bi söylenti varda iptal olmuş falan diye ,o anlamdamı dedi diye merak ettim..