Şimdi Ara

İlköğretim Matematik Öğretmenligi Geçen Seneki gibi Yine Sıralamaları Daha İyiye Gider mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz ki geçen sene ilkögretim matematik öğretmenligi bölümünün sıralamaları birden geriye çekildi.2019da 55binle alan yer 50binle,70binle alan yer 60binle,120binle alan yer 90binle almaya başladı.Bunun sebebi neydi sizce ve bu yılda yine 2020ye göre sıralamalardaki geriye çekilme devam eder mi?Erdoganın açık yok fazlalık var ve Ziya Selçukun açık olsada bütçe yok açıklamaları sıralamalara negatif yönde etkieder mi sizce?64binle alan üniversitenin ilkogretim matematik bölümü 60binden iyi sıralamayla kapatma ihtimali var mı sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlık Tıp hakkında olsa +2000tıklanma olurdu,İmö olunca 20tık.Bu bölümü kimse düşünmüyorsa neden 2019dan beri yükseliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021TytAytYolcusu -- 16 Temmuz 2021; 13:51:29 >
  • 2021TytAytYolcusu 2 kullanıcısına yanıt

Tıp konularında genelde tartışma oluyor da ondan :D

İmö bayağı mantıklı tercih o sıralama aralığında muhtemelen daha da yükselir

• 2021TytAytYolcusu 2 kullanıcısına yanıt

Diş ve eczacılıktan sonra(veya birlikte) yazılabilecek mantıklı bir bölüm çünkü.Ama insanların ilk tercihi mi? Hayır.sebebi bu

• zor

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Nasıl olur peki sizce örneğin 65klık pamukkale mat bu sene 60 a ilerlermi yoksa 70 e mi düşer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçen sene çok ilerlemişti sanırım. bu sene de ilerler ama geçen seneki kadar değil. yine de belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 16 Temmuz 2021; 18:58:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.