O zamanlar Galatasaray başkanı olan Ali Tanrıyar'ın bir şampiyonluk sonrası İlker Yasin'in uzattığı mikrofona "Galatasaray'ı sevmeyen ölsün!" demesi, İlker Yasin'in durumu idare etmek için "heyecandan dedi yanlış anlamayın" deyip renkten renge girmesi...
bu ne demek oluyo acep?
ayrıca küçükken de fenerli olan bir dönek....
bu uyuz için yazı yazıyorum ya yuh bana fakat içimdekini kusmak istedim.bu uyuz beşiktaşlıyım desin ben beşitaşımı bırakırım.beşiktaş maçını o anlatırken ben sesli hiç seyretmiyorum adam inanılmaz gıçık.berlinli çarşı çok iyi yapmış ellerine sağlık.
arkadaslar ilker yasin galatasaraylıdır...
eskidendi o yemişim o salağı gerizekalı resmen feneri korudu
quote:
Orjinalden alıntı: ArMiGaTe
YALNIZ DÜN ARAP TELEVİZYONUNDAKİ SPİKER KESİN GALATASARALIYDI...GALATASARAY GOL ATINCA YIKTI HERİF ORTALIĞI...
YA BU ARAP SPİKERİN ANLATIMIYLA GOLLERİN VİDEOSU KİMSEDE YOK MU???? ARAŞTIRALIM BEYLER OLMAZSA. BİR DE ORADAN İZLEYELİM GOLLERİ BAKALIM.
Bir İlker Yasin efsanesi:İlker yasin bir gs maçı anlatıyor sağdan bir orta geldi hayrettin çıktı topu aldı.İlker yasin bunu şöyle anlattı : 'Ve mapeza topu tuttu' hey Allahım ya bir insan evladı hayrettinle mapezayı nasıl karıştırır, birde bu sene Bodo-Beşiktaş maçı oynanıyor İnönüdeki maçı üstün insan ilker yasin anlatıyor , pozisyon oldu bodo pas hatası yaptı ilkerden şok edici yorum YAPMA! ya kardeşim Beşiktaş'ı sevmeyebilirsinde bari tarafsız anlat şu maçı kanser olmuştum o akşam.
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
Bir İlker Yasin efsanesi:İlker yasin bir gs maçı anlatıyor sağdan bir orta geldi hayrettin çıktı topu aldı.İlker yasin bunu şöyle anlattı : 'Ve mapeza topu tuttu' hey Allahım ya bir insan evladı hayrettinle mapezayı nasıl karıştırır, birde bu sene Bodo-Beşiktaş maçı oynanıyor İnönüdeki maçı üstün insan ilker yasin anlatıyor , pozisyon oldu bodo pas hatası yaptı ilkerden şok edici yorum YAPMA! ya kardeşim Beşiktaş'ı sevmeyebilirsinde bari tarafsız anlat şu maçı kanser olmuştum o akşam.
ilker yasinin gaflarını yazsam burdan kööyeee yol oooluur.
quote:
Orjinalden alıntı: ArMiGaTe
YALNIZ DÜN ARAP TELEVİZYONUNDAKİ SPİKER KESİN GALATASARALIYDI...GALATASARAY GOL ATINCA YIKTI HERİF ORTALIĞI...
pm atsana frekanslar için el-cezire frekansları pm'den haaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme