Şimdi Ara

İlkay Zaman ve 3 Arkadaşının Amerika da KAYIP olması CİDDİ KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/ilkayzamanofficial/?fref=ts

Kız arkadaşı Elif hanım güncelliyor sürekli

Polisin son cevabi: Arama cok pahali. Bir yeri aradik. Cok fazla alan var. Su an hicbir arama yapilmiyor. #ilkayzaman #venturapolicedepartment
    http://newyork.bk.mfa.gov.tr/CommentsEdit.aspx?agencyID=1100178

buradan doldurup destek olabilirsiniz.

Merak edenler için ilkay bey ve 3 arkadaşı avlanmak için arabayla yolculuk yapıyorlar ve pazar gününden beri haber alınamıyor

Biz de konsolosluk ve diğer yerlere ulaşarak ön ayak olabiliriz.

http://www.karar.com/dunya-haberleri/abdde-4-turk-kayboldu-300761
    Polisin cevabı gerçekten komik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 8 Kasım 2016; 16:44:35 >

• bende takip ediyorum 1 saate yakındır facebook üstünden ancak polisin verdiği cevap beni resmen dumura uğrattı arama pahalı ne demek? umut ederim ki bir an evvel bir haber alınır
  • Evet arkadaşlar 48 saati geçeli bayağı olmuş. Hala bulamamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertheper

bende takip ediyorum 1 saate yakındır facebook üstünden ancak polisin verdiği cevap beni resmen dumura uğrattı arama pahalı ne demek? umut ederim ki bir an evvel bir haber alınır

Banada çok saçma geldi insan hayatı sonuçta hemde 4 kişi insanlık ayıbıdır bu.
  • Ben pahalı dedikleri kısma inanmıyorum. Öyle bir şey olsa adamı meslekten atarlar. Belki yanlış anlaşılma olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Ben pahalı dedikleri kısma inanmıyorum. Öyle bir şey olsa adamı meslekten atarlar. Belki yanlış anlaşılma olmuştur.

Olabilir hocam ama öyle ise büyük bir skandal. Bize düşen şuanlık bu konuyu yukarda tutup konsolosluk adreslerine yüklenmek... 4 can :/
  • En kısa zamanda bulunurlar inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten acınası durumdur. Maliyetten bu kadar korkuyorlarsa buradan AFAD gibi örgütlerimizi gönderebiliriz. Aciz toplum AMERİKA !!
  • up beyler yukarıya çıksın lütfen merlinin kazanı haber olarak facebook ta paylaştı demin olay ciddi...
  • Ayriyetten New York bölgesi ilgilenmeyecektir. Kaliforniya Eyaletine Los Angelas Bakıyor.http://losangeles.bk.mfa.gov.tr/CommentsEdit.aspx?agencyID=1100108 Buradan Mesaj Atarsanız Daha Mantıklı Olur.
  • Youtube kanalı üzerinden bir süredir takip ettiğim birisi İlkay abi. Aynı zamanda Berkay bey ile de kısa bi görüşmem olmuştu bir kaç sorum vardı ayrıntılı bir şekilde ilgilenerek yanıtladı. Gerçekten çok iyi insanlar. Umarım başlarına bir şey gelmeden bulunurlar. Takip ediyoruz sadece, keşke yapabileceğimiz bir şey olsa.
  • güzel bir kamuoyu oluşuyor ama polisin verdiği cevap umarım gerçek değildir.
  • Polisin verdiği cevabın gerçek olduğunu düşünmüyorum özellikle Amerika'nın en güçlü eyaletinde böyle bir cevap vermezler kaybolan insanlar için.

Tabi vatandaşlıktan dolayı böyle bir ayrım oluyor ise bak orasını bilemeyeceğim.

Umarım viral değildir ve sağ sağlim bulunurlar severek izlediğim bir youtuber böyle bir şey ile viral yapıyorsalar diğerlerinden farkı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 8 Kasım 2016; 18:14:33 >
  • ABD vatandaşı olmayanları arama zorunluluğu yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de Amerikan vatandaşı kaybolsa asker polis demeden aranırdı.Ama 4 nun birden kaybolması cok şaşırtıcı.Araba ile kaza mı yaptılar.Bir yere mi düştüler.Cok garip.Umarım yakın zamanda bulunurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dört amerikalı ava çıkıp kaybolsa Türkiyede bütün ordu polis millet seferber olurdu
  • Hala bir gelişme yok aramalar tekrar başlamış :(

• Bulundular. Sagliklari iyiymis.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.