Şimdi Ara

İLK YGS DENEMEMİ DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Mezun olarak hazırlanıyorum. ilk deneme mi bugün yaptım. Meb in geçen sene yayınladıgı ygs deneme - 1 sınavını çözdüm. Netlerim aşağıdaki gibi. Şunlara göre değerlendiriniz : Dil Bilgisine hiç başlamadım.(Yanlısların tamamı dil bilgisinden.). Fen de Kimya ve Biyolojiden basit sözel soruları geçen seneden hatırladıgım kadarıyla çözeyim dedim cogu yanlıs geldi onları tekrar etmeliyim. Sosyal in son 20 sorusu yetişmedi ama sosyalde çalışmadım henüz hiç. Sizce YGS de ilk 5K ihtimalim olabilir mi ? Sevgiler.

Türkçe : 34 Doğru - 5 Yanlış

Matematik : 33 Doğru - 3 Yanlış

Fen : 27 Doğru - 9 Yanlış

Sosyal : 11 Doğru - 4 Yanlış

Toplam = 99,5 NET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanozt91 -- 8 Eylül 2017; 23:21:29 >

• Kardeşim sonucun güzel ama bu zamanki denemelerin gerçeği yansıtması zor.

Türkçe matematik iyi, 5K için bu zamandan sonra fen ve sosyale ağırlık vermelisin.

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam öncelikle ilk 5 k şansını sınav anı ve sınava kadar ki tüm süreç belirler sadece bu deneme değil denemeyi yorumlama konusunda turkçe gayet iyi mat 35 lere çıksanız feni yükseltmen gerek hocam 32-35 arasına çıkar 35 üzeri olursa baya iyi olur sosyalde 25 üzeri yaparsanız tadından yenmez inşallah başarırsın bende başarırım mezunum

• 5k kolay degil imkansiz da degil bol deneme coz matematik fene agirlik ver sosyale simdi calisma deneme coze coze gelisir

• Hocam 5 k olur inşallah sen eskileri tekrar et dilbilgisini de hallet

• Sosyal erkenden bitir biraz zamanını alacak ama değer deneme coze coze gelisme aşaması tüm konuları bitirip bir kitap bitirdiginde olur .

Zaten bizim artık sos yetistirmeme luksumuz yok hocam yanlış anlama :) sos da çok önemli bu sene çok iyi öğrendim. Gayet iyi ama her şey için erken önemli olan Marta gelene kadar başta çalıştığın kadar azimli şekilde çalışiyor musun o dur önemli olan

• Çalışırsan neden olmasın hocam ama 130 civarlarına çıkman lazım tabi tahminimce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Meb denemelerini çok takma derim,ben bu sene tıp kazandım sıralamam 7k ama meb denemelerim o kadar berbattı ki ney bile hesaplamıyordum

• Teşekkürler Arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.