99 lv oldum hala bitane kesemedim helal olsun sana tebrikler
Tşkler Bende Hep Kesemiyordum Diye Sitem Ediyordum ama Gökte araken Yerde Bulduk Gibi Bişey Oldu Kısmet İşi...
Tbrkler Dostm
Tebrikler
tbrk ler oncelıkle sans eserı karsılastım dıyon ama unıondan uykum var ama tg yok dıyon beklemıssın bellıkı =)
tbrikler
Nasıl tesadüf anlamadım. Union'a "TG yok:(" yazmışsınız. 92 LvL'de ne işiniz var hala TG ile.
quote:
Orijinalden alıntı: treabacks
Nasıl tesadüf anlamadım. Union'a "TG yok:(" yazmışsınız. 92 LvL'de ne işiniz var hala TG ile.
Ewt Şans Eseri Karşılaştım Derken Beklemediğimi mi Anladınız Ben o wizi Orda Görünce Kesme Şansımın Olmadığını Düşünmüştüm Zaten Zerk Yoktu Bide Canım Sıkıldı Biraz Gezineyim Derken Tam KAlenin İçine Girdim Şansıma Birden Tg Önümde Çıktı Ondan Şans Eseri Dedim Bide Herhalde Yazılanları Tam Okumadın Yukarda Neden Tgde Beklediğimi Yazmıştım
@System90
Tşkler Dostum
@sage29
Tşkler
@StayLLStyle
Öncelikle Tşkler Bu Yazı Senin İçinde Geçerliydi
@ilkerss
Tşkler
@WarriorAngel
Tşkler
Neyse neyi anlamadığımı anlamadım ama boşver. Hayırlı olsun ilk Boss un. İki kez 80 LVL char kastım ikisinde de hiç unique kesemedim. Düşük LvL'ler de kafama düşerlerdi halbuki.
İlginç bir not daha. İki chara da Sun ve Som düşürememiş olmama rağmen, Full INT olan charıma 1 LvL dahi olsa hiç bir SoS item düşmemiştir. Ne cenabet charmış, oyunu bıraktırdı bana.
quote:
Orijinalden alıntı: treabacks
Neyse neyi anlamadığımı anlamadım ama boşver. Hayırlı olsun ilk Boss un. İki kez 80 LVL char kastım ikisinde de hiç unique kesemedim. Düşük LvL'ler de kafama düşerlerdi halbuki.
İlginç bir not daha. İki chara da Sun ve Som düşürememiş olmama rağmen, Full INT olan charıma 1 LvL dahi olsa hiç bir SoS item düşmemiştir. Ne cenabet charmış, oyunu bıraktırdı bana.
Sro Hayatım Boyunca Ne Uniq KEsmiştim Nede Bana Sos Düşmüştü Uniqi Kestik ama Bi Sos Dahi Düşüremeden Oyunu Bıraktık Ne Yapalım Kısmet İşi
neyse 100 olmadan kesmişsin ya bu da bi başarı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme