Şimdi Ara

İlk Türk Official Lineage2 C4 Serveri Açıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla anlamadim page not found dior.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightelf41 -- 19 Haziran 2006; 23:19:39 >
  • bende bir reklam sayfası geliyor
  • Arkadaslar bı kac kısı forumda suanda neden sızde sorun oluyor acaba ?
  • Arkadaşlar Sitemizi Linux Serverden Windows Servere Yönlendirdik (Server statusu Görebilmesi için ikisinide Aynı Hostda Bulunması Gerekiyor) Yönlendirme Gerçekleşene Kadar Site Kapalı
  • Peki bu iş ne kadar sürer?
  • Yonlendırılme gerceklestırıldıkten sonra aktıf olacaktır. 24 saat ıcerısınde olur buyuk ıhtımalle.Bu arada baglantı hızımızı yukseltiyoruz 10 mbit olacak.
  • Hayırlısı olsun.
    Umarım başarılı ve uzun ömürlü olur.
    Düşük rate çok iyi fikir,çok zevkli oluyor,ticaret al sat işleri.

Açılmasını bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iStPaLaDiN

Yonlendırılme gerceklestırıldıkten sonra aktıf olacaktır. 24 saat ıcerısınde olur buyuk ıhtımalle.Bu arada baglantı hızımızı yukseltiyoruz 10 mbit olacak.

Ok teskur sizi yorduk ama .:D
  • Arkadaslar acc almak isteyen arkadaslar pm yolu ile bana ulassın acc ve sifre yazsınlar 1-2 saate acc larınızı acmaya baslayacagım test e baslayabılırsınız.
  • ya mmorpgtr peki system fln onları nerden bulcaz ya?
  • yukarida download linki verdim arkadaslar . sistemi atip oyuna dalacaksiniz baska bi ayari yok : )
  • oha görmemişim ya çok pardon hahahaha yaşlandık ya
  • acc ları acmaya basladım arkadaslar suan tam olarak yonlenmedıgı ıcın acc ları bu sekılde verecegım .Kusura bakmazsınız artık : )
  • kim alırkı acc yi.bu kadar basit olsa olmpustaydım
  • Arkadasım herkes heryerde oynamakta ozgurdur bızım serverızımı TURK server ayrıca test asamasındayız arkadasları bekletmemek ıcın ben serverdan elımde acc acıyorum suanda 1 ay sonra server a res atacagız ve herkes dusuk rate lerde kasmaya baslayacak 1-2 gune kadar acc sıtemızde hazır olacak zaten bilginize...
  • eee bu test edenlerin dier adamlardan bi ayrıcalığı olmıcak yani bide sizin bu gm shop nerde??
  • gm shop yok ! ayrıca test edenlerın bı ayrıcalıgı olmayacak ki testın bı anlamı olsun dımı ? Arkadaslar bakın TEST ıcın oynuyoruz suanda egerki bi sorun ıle karsılasırsanız pm ıle yada bızım forumlara ılgılı bolume belırtınız. AMACIMIZ TEST
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmorpgtr

gm shop yok ! ayrıca test edenlerın bı ayrıcalıgı olmayacak ki testın bı anlamı olsun dımı ? Arkadaslar bakın TEST ıcın oynuyoruz suanda egerki bi sorun ıle karsılasırsanız pm ıle yada bızım forumlara ılgılı bolume belırtınız. AMACIMIZ TEST

arkadaşım oyunun dvd lerini göndericektiniz noldu server tamamen acılınca mı göndereceksiniz hayır gönderemicekseniz ben başka yerden alıyım sizi bekliyorum bilgilerinize

• suanda forumumuz yonlendırılme asamasında oldugunda kapalı ve ıstek yapan arkadasları goremıyorum . gecici bi hizmettir bu zaten ...oraya yazan arkadaslara yollayacagız dvd leri. 1-2 gun sabretmeniz yeterli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.