Şimdi Ara

İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar incehesap'tan aldığımız adıma ağustos 2010 tarihli ve 927TL faturalı kutulu olan ve yaklaşık 4 yıldır yeğenimin kullandığı laptopumuzu ilk elden satıyorum. Kutusu faturası orjinal adaptörü çantası cd kitapçık vs herşeyi durmaktadır. Cihaz üst sınıf i3 görünümlü GM45 EXP çipsetli notebooktur. 1066 fs işlemci ve 1066 fsb ddr3 rem desteklidir.

Özellikleri:

İşlemci : İntel Pentium P8600 2.4GHZ / 3MB CACHE / 1066FSB (Maks. T9900)
    Anakart : İntel GM45 EXPRES Lenovo KıIWB1
    Ram : Samsung Tek 2GB DDR3 1066Fsb + 1GB DDR3 1333FSB DUAL ÇALIŞIR (Maks. 8GB)
    HDD : Samsung HM251HI Sata2 Hdd
    Ekran : 15.6inc 1366x768 piksel
    Ekran K.: Nvidia Geforce GT240M 1GB Harici
    Dahili Kamera
    Dahili Bluetooth
    Üzerinde subwofer bulunmaktadır. Müzik açıp sesi duymanız gerek

Batarya yarım saat filan gidiyor halen

Hdmi usb esata pci expres ethernet wireless vga kart okuycu dokunmatik ses açma kısma tuşları şık ve ergonomik dizaynlı aydınlatmalar ile klas görünümlüdür.

Kozmetik açıdan touchpadde resimdeki soyulma vardır
    Solda fan çıkış yerindeki plastik ince tırnaklı mazgallarda kırık var.
    Ekranıda değişti arkadaşlar önceki ekranı kırıldığı için çıkma bi ekran buldum ücretsiz ve ben taktım ücretsiz aldığım için doğal olarak defosu var ekranın orta alt tarafına doğru 10cm lik bi alanda ışık huzmeleri var. Değiştirmek avantaj tabikide

Bana sorarsanız bu paraya değecek bir laptoptur.

İlk elden ve kutulu olması faturasının durmasıda bazıları için tercih sebebi olabilir.

Yaklaşık 4 yıl önce aldığım notebooukumuz için istediğim fiyat ise 400 tl'dir.
    Elden test edilerek alınması öncelikli tercihimdir. GET ilede satarım ama bu çizik yapıştırılmış kırık veya ekran için geri gönderecek arkadaşla olur diye GET açmak istemiyorum. GET ile yani taksitle vs almak isteyen varsa yinede elden görür beğenirse taksit çin yine satış açarım sorun değil.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600 İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600 İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600 İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600 İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600 İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600 İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600 İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600 İLK SAHİBİNDEN SATILIK LENOVO IDEAPAD Y550A INTEL P8600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 18 Ağustos 2014; 18:51:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.