Şimdi Ara

İlk ranked maçınızı hatırlıyor musunuz?(hikaye içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben yaklaşık bi 300 normal oyun oynadıktan sonra bi gece ranked denemek istemiştim.2. sezon olduğundan unranked olduğumdan mıdır nedir en alta düşmüştüm.Herkes aldı işte gideceği lane i bana jungle kaldı.Şimdi zamanın noobluğu tabi ben hiç jungle oynamadım bundan önce.Jungle herom da sadece birtane vardı.Rengar (favori şampiyonum) aldım dolayısıyla işte.Sözde jungle diye aldım ama ne jungle biliyorum ne çarp.Adamlar çarp alıcaksın ormandakileri kesiceksin falan dediler.O zamanlar da jungle da çok az exp veriyodu.Böyle lwl mi kasılır ya falan yaptım.Sen al biz anlatırız dediler işte.Başlangıç itemi falan biraz yardım ettiler başta.Sonra herkes oyuna odaklandı tabi.Ama ilk jungle ım aynı zamanda.Adamlara gank da atmıyorum ve sürekli jungle da ölüyorum .Kendi kendime sinir oldum orda tabi.Midde bi fiddle vardı.Adam saolsun lol de görüp görebileceğim en iyi manevi desteği sağladı bana.''Takma kafana olur ilk defada böyle keyfine bak ben taşırım zaten'' gibi şeyler söyledi.Hani bünye alışık değil böyle şeylere.Neyse biraz düzeltmeye başladım (tabi o aralar rengar kraldı ).Bu fiddle tek başına 5 adamı da alıyodu ultiyle falan.Ve adam oyun taşıdı kazandık.İlk 10 maçımdan sonra gümüş 5 e atmıştı çok sevinmiştim bronza atmadığı için.Ve hiç bronza düşmedim (Thank God) ve şuanda plat 2 yim.Ama o fiddle ı bulsam elini öpücem varya adamın dibiydi ya.

• O rengar sen miydin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivir oynuyordum bot lanei ezdim geçtim 9 killim vardı sonra fiora ve thresh afk kaldı kaybettik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arades

O rengar sen miydin ?

bu forumda sezon 2 oyuncuları var mı ya ben hepsi çocuk diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrautForKdy

quote:

O rengar sen miydin ?

Forumun en eski oyuncususunuz tebrikler
  • Ilk ranked macimda support Ashe'yi görünce ranked fobim baslamis oldu.

• KrautForKdy kullanıcısına yanıt
    Betadan beri oynayanlar var sen neyin kafasindasin
  • çok iyi hatırlarım jungle lee sin oynuyordum redimi keserken dk 3 felandı bot lane gank gelsene o*** diyorlardı anlamıştım o gün seçilmiş kişi olduğumu
  • Ilk oyunumda 2 adc vardi ben nasustum adclerdeb biri bota inmesi gerektigini bilmiyordu 30 levele kadar 2 top 2 bot yapildigindan jungle alana da sovmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: Portakallı Mandalina

quote:

quote:

O rengar sen miydin ?

Amaç birilerini aşşağılamak veya küçük düşürmek.Tamamen gereksiz bi tipsin.Ve şuanda yaptığın şeye de aşşağılık komplexi deniyor.Forumda çocuk var derken büyük çoğunluktan bahsetmiştim.Ve gerçekten çok fazla var.Neyse sen post kasmaya devam et kardeşim kolay gelsin.

• demek o rengar sensin ha, ben de o maçta adc olmuştum hatırladın mı beni, seni taşımak için ne uğraşmıştık
  • Daha hiç atmadım. Ama yakın zamanda atacagım. O zaman editlerim.
  • o fidıl bendim.bi kutu atsana qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzcanQQ

Daha hiç atmadım. Ama yakın zamanda atacagım. O zaman editlerim.

bekliyorum
  • Bu rünlerle ap yi oynamıştım

İlk ranked maçınızı hatırlıyor musunuz?(hikaye içerir)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Portakallı Mandalina

quote:

quote:

O rengar sen miydin ?

Amaç birilerini aşşağılamak veya küçük düşürmek.Tamamen gereksiz bi tipsin.Ve şuanda yaptığın şeye de aşşağılık komplexi deniyor.Forumda çocuk var derken büyük çoğunluktan bahsetmiştim.Ve gerçekten çok fazla var.Neyse sen post kasmaya devam et kardeşim kolay gelsin.

'O rengar sen miydin?' demiş adam,senin verdiğin cevap bu forumda sezon 2 oyuncuları var mıydı?Dünya için ne gibi bi önem arz ediyorsun da kendini gerekli diğerlerini gereksiz görüyorsun.Verdiğin saçma cevaba bende saçma cevap verdim olay bu

• TheSaffron kullanıcısına yanıt
    ya konuda demişim ki ilk ranked maçınızı anlatın benimki böyleydi.niye buralara getiriyosunuz.forumda olmasak birşey derdim de.neyse.
  • Portakallı Mandalina kullanıcısına yanıt
    Tamam kes.Yada devam et bundan sonra alıntı yapmicam.
  • kha zix solo oynamıştım karşımda renekton vardı ezmiştim ama bot premade efsane feedlemişti
  • KrautForKdy kullanıcısına yanıt
    Uza
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.