Şimdi Ara

İlk polisaj deneyimi Nasıl olmuş beyler :)) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
4.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eline sağlık hocam güzel olmuş (fotograflardan çok belli olmasada )

Yazın ben de kendi aracıma yapmayı düşünüyorum tam olarak ne kadara mal oldu?
  • Özenipte bu işe girişeyim mi diyenler aman dikkat. O kadar masraf yaparsınız 1 kere kullanıp köşeye koyarsınız Kolay iş değil yani. Boya koruma forumlarını gezmeniz lazım. İş öyle her şeyi aldım tamam şeklinde olmuyor. Polisaj makinası ile arabanızı fabrika çıkışlı boyasız hale getirebilirsiniz

Anıl okullarda bitti, yazdım bunu bir kenara. Ha birde, keşke kurban olarak benim Uno aracı deneseydiniz ilk etap
  • Hocam maliyet konusunda biraz bilgi verebilir misin??Makine+malzeme ne kadar tuttu?Daha ufak arabalarda maliyet duser mi yoksa ayni mi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün çubuğa mangala gittik arkadaşlarla.

Daha dün canımdan can kattığım arabam, bugün Çubuk'un zorlu doğasıyla yüzleşmek zorunda kaldı.

İlk polisaj deneyimi Nasıl olmuş beyler :))

İlk polisaj deneyimi Nasıl olmuş beyler :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Özenipte bu işe girişeyim mi diyenler aman dikkat. O kadar masraf yaparsınız 1 kere kullanıp köşeye koyarsınız Kolay iş değil yani. Boya koruma forumlarını gezmeniz lazım. İş öyle her şeyi aldım tamam şeklinde olmuyor. Polisaj makinası ile arabanızı fabrika çıkışlı boyasız hale getirebilirsiniz

Anıl okullarda bitti, yazdım bunu bir kenara. Ha birde, keşke kurban olarak benim Uno aracı deneseydiniz ilk etap

Benim daha bitmedi kardeş ya 19'unda bitiyor. Arada bu işlere sardık işte. Aklımdasın bi ara bizim ankara ekibini alıp geleceğim bakalım pes'te nasıllarmış.

•  İlk polisaj deneyimi Nasıl olmuş beyler :))

Bugün vakit darlığında 3-5 foto çektim en iyisi bu çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 10 Haziran 2012; 23:18:02 >
  • Anıl şunu simage yap la.
  • ellerinize sağlık gayet güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.