Şimdi Ara

İlk pm mi Yöneticiden aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden oldu bilmiyorum ama az önce açtığım Leyla ile mecnun konusu yüzünden uyarı aldım ve ilk uyarı.
    Uyarı nedeni:Konu yanlış yerde.

Anlamadım ama neyse siftah bu oldu

• ben de Kumandan dan almışım cod 2 için
  • 2. uyarıdan sonra birdaha yaparsan 15 gün bölüm uzaklaştırması alırsın.Bu forumun adaleti bu kadar işte insanlar bilmeyerek yanlış yere konu açıyor hemen ceza uygulanıyor.Keşke liseliler bu forumda olmasada bu kadar katı kurallar olmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

ben de Kumandan dan almışım cod 2 için

Nerden bakcaz çok merak ettim büyük ihtimalle benimkide yanlış konuyla ilgiliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

ben de Kumandan dan almışım cod 2 için

Nerden bakcaz çok merak ettim büyük ihtimalle benimkide yanlış konuyla ilgiliydi.

silmediysen gelen kutunda duruyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3212

2. uyarıdan sonra birdaha yaparsan 15 gün bölüm uzaklaştırması alırsın.Bu forumun adaleti bu kadar işte insanlar bilmeyerek yanlış yere konu açıyor hemen ceza uygulanıyor.Keşke liseliler bu forumda olmasada bu kadar katı kurallar olmasa

hocam, ciddi soruyorum.bahsedilen kurallar ile liseliler arasında nasıl bir bağ kurdunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

2. uyarıdan sonra birdaha yaparsan 15 gün bölüm uzaklaştırması alırsın.Bu forumun adaleti bu kadar işte insanlar bilmeyerek yanlış yere konu açıyor hemen ceza uygulanıyor.Keşke liseliler bu forumda olmasada bu kadar katı kurallar olmasa

hocam, ciddi soruyorum.bahsedilen kurallar ile liseliler arasında nasıl bir bağ kurdunuz?

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İnci jargonu kullanarak neyin çabasındasın bilmiyorum ama eminim ki şu forumda liseye giden herkes seviyeli,saygılı insanlar. Ha dediğin türden insanlar yok mu? Elbette var. Onlar burada yer edinemeyip sözlüklerde takılan tipler işte.

• quote:

quote:

İnsanın övünebileceği tek şeyi yaşı olunca böyle oluyor , görmezden gel.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İşşiz

+1

quote:

Orijinalden alıntı: Une7en
    İnci jargonu kullanarak neyin çabasındasın bilmiyorum ama eminim ki şu forumda liseye giden herkes seviyeli,saygılı insanlar. Ha dediğin türden insanlar yok mu? Elbette var. Onlar burada yer edinemeyip sözlüklerde takılan tipler işte.

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Liseli demek hit demek hit olunca büyük bir forum olunur büyük forum demek insanları zapdetmek için katı kurallar uygulanması demek.Ayrıca 18 yaşındayım övünülcek bir durum değil

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İşşiz

+1

quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Liseli demek hit demek hit olunca büyük bir forum olunur büyük forum demek insanları zapdetmek için katı kurallar uygulanması demek.Ayrıca 18 yaşındayım övünülcek bir durum değil

tamam da hocam bölüm uzaklaştırması liseli diye tabir ettiğiniz kişiler yüzünden verilmiyor.konu ile alakalı bölümlerin ölmemesi, dağınık olmaması için veriliyor.

çoğu yabancı forumda da böyledir bu.hatta dh'ın zayıf olduğu bir nokta var.yabancı forumlarda konu ile alakasız, post kasmak amaçlı atılan mesajlar silinir.dh'ta böyle bir şey yok ama.

sizi yermek için değil, bilmeniz için söylüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.