Şimdi Ara

İlk oyunum 'Dereceli Sudoku'yu çıkardım ama mağazada resmen sinek avlıyorum. Bi el atar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçen Cuma ilk mobil oyunumu Google Play'e yükledim. Öyle "aylardır uykusuz kaldım, sabahlara kadar kod yazdım" falan diye ajitasyon yapmayacağım yalan yok :D

Ama kendi çapımda, oynaması harbi keyifli bir şey ortaya çıkardığıma inanıyorum.

Sorun şu ki: Cuma gününden beri koca mağazada sıfır çekiyorum. Algoritma resmen beni yok sayıyor, sayfaya baka baka bir hal oldum. O yüzden ilk can suyunu buradan, sizden rica edeyim dedim.

Oyunun Olayı Ne?

Oyunun adı: Dereceli Sudoku +: Zeka Ligi Piyasadaki o dümdüz, sıkıcı Sudoku'lardan farklı olsun diye işin içine biraz hırs ve rekabet kattım. Oyunda bildiğiniz LoL veya Valorant'taki gibi bir Lig Sistemi var. Bronz kümeden başlıyorsunuz, bulmacaları çözdükçe puan toplayıp Gümüş, Altın, Elmas derken Master ligine kadar tırmanıyorsunuz.

Sizden Ricam: Burası dürüst mekan, o yüzden lafı dolandırmayacağım. Şu Google algoritmasının dikkatini çekmem için ilk gerçek oyunculara ihtiyacım var. Oyunu indirip, bir iki el atıp bana "şurası çöp olmuş", "burası güzel" diye acımasızca eleştirilerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Algoritma İçin Ufak Bir Taktik: Vakti olan krallardan bir ricam var; linke direkt tıklamak yerine Play Store'da arama kısmına "Dereceli Sudoku+: Zeka Ligi, Arel, Zeka Ligi" yazarak benim oyunu bulup indirirseniz, mavi logo S+, Google beni aramalarda yukarı taşıyormuş. İlk organik kitlem olursanız beni epey kurtarırsınız

.

"Uğraşamam aga direkt ver linki" diyenler için linki de aşağı bırakıyorum:

👉

play.google.com
    Sudoku Plus - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arelgames.sudoku_oyunu

Vakit ayırıp destek olan, eleştiren veya mağazada 5 yıldızla destek atan herkese şimdiden eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lepays -- 25 Şubat 2026; 14:45:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.