Şimdi Ara

İlk Overclock deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, herkes overclock ile performansa performans katıyor. Bende riske girmeden LGA775 P4 işlemci ile overclock denedim . i5 ile cesaret edemedim. . Ve bir nebze başarılı oldum.

Anakart = Gigabyte G41m-Combo
    İşlemci = İntel Pentium 4 650 - 3.4 @ 4.08
    RAM = 2 GB DDR3-1333
    Ekran Kartı = Nvidia GT430

Sisteme çöp demeyin.Bir köşede duruyordu,boş boş durmasın diye kobay olarak kullanıp overclock yaptım .Bir işe yarasın.

İşlemci Gerçek Hızı 3.4 .Stok fan ile - İlk olarak 3.75 yaptım, sonra ise 4.08 yaptım. Sıcaklıklarda aşırı bir artma olmadı. (Boşta 37' - Tam yükte 61')

İkide resim ekledim.

İlk Overclock deneyimim

İlk Overclock deneyimim

• vay arkadaş ..g41 combo kartla overclok yapıyo millet.. biz p45 le nal topluyoruz ..

güzel dostum güle güle kullan .. bu aralar overclok konusunda stresliyim ondan yukarıdaki cumle yanlıs anlama ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

vay arkadaş ..g41 combo kartla overclok yapıyo millet.. biz p45 le nal topluyoruz ..

güzel dostum güle güle kullan .. bu aralar overclok konusunda stresliyim ondan yukarıdaki cumle yanlıs anlama ..

Saolun hocam, bende ilk defa denedim oldu . Pek iyi değilimdir overclock'da .

Hocam eğer Gigabyte anakartınız varsa Easy tune programı ilede yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: acan97

quote:

vay arkadaş ..g41 combo kartla overclok yapıyo millet.. biz p45 le nal topluyoruz ..

neler denemedim ki hocam .. memleket meselesı oldu benim suan kullandıgım anakartla yapmaya çalışdıgım overclok .. anlayacagın istisna bir durum yaşıyorum...bakalım çözucez bir şekilde ..ya kart elimde kalacak yada olacak artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acan97

quote:

neler denemedim ki hocam .. memleket meselesı oldu benim suan kullandıgım anakartla yapmaya çalışdıgım overclok .. anlayacagın istisna bir durum yaşıyorum...bakalım çözucez bir şekilde ..ya kart elimde kalacak yada olacak artık

hocam , Umarım sorunsuz yapabilirsiniz overclock'u .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.