Şimdi Ara

-..--.İlk önce film mi kitap mı:__?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesela harry potter seris ilk kitaplarınımı okurdunuz filmlerinimi izlerdinizi?

• Ben film ile tanışmıştım seriyle ama kitaplarla başlamak daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da soru mu? Tabii ki ilk önce kitap okunur, sonra filmi izlenir. Bazı kitaplar filmi çıkmadan tanınmıyor o ayrı ama sonunu vs. Bildikten sonra kitap sıkıcılaşır. Kitaptan sonra izlemek daha keyifli.

• İlk kitapları okuyup sonra filmi izlemek daha iyi. Ama Harry Potter ı örnek verdin madem ben ilk filmlerini izlemiştim film hoşuma gidince kitaplarını okumuştum ikisini birbirinden ayırmam hiç eşit gözümde :)
  • Kitabı okuduktan sonra film. İlk kitabı oku ardından ilk filmi izle, 2. kitabı oku sonra 2. filmi izle böyle devam et daha keyifli olacağı kesin.
  • Önerinizi dikkate alıcM

• Kitaplarını okumak size kitap okuma alışkanlığı kazandıracaktır. Öncelikle kitabını okumanız hem cümle kurma gücü hem de okuduğunuzu anlama kapasitesini arttıracaktır. Filmi izledikten sonra kitabı okurken sıkılabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ilk kitap ardından film
  • Tabiki ilk kitap sonra film
  • Kitap tabi ki.
  • öncelik kitap sonra film

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

Bu da soru mu? Tabii ki ilk önce kitap okunur, sonra filmi izlenir. Bazı kitaplar filmi çıkmadan tanınmıyor o ayrı ama sonunu vs. Bildikten sonra kitap sıkıcılaşır. Kitaptan sonra izlemek daha keyifli.

+1

• Kitap sonrasında film
  • önce kitap ama ama ben hep filmden sonra kitap okuyorum o ayrı
  • ilk filmi izlersen kitabın pek anlamı kalmaz çünkü her şeyi öğrenmişsindir kitap sıkıcı gelir.Ama önce kitabı okursan arka sayfada ne olduğunu bikemdiğin için okumak eğlenceli gelir sonra filmi izlerkende sıkılmazsın efekt felan olduğu için pek sıkmaz.
  • Önce kitabı okumak sonra filmi izlemek daha iyi bence.
  • Film tabiki de filmi beğenirsem kitaba başlayabilirim.
  • Kitap
  • Kitabı olan filmlerin önce kitaplarını okumak daha makul bir seçenektir.
  • dibine kadar kitap.fantastik bir roman olduğu için hayal gücün tavan yapacaktır.En eğlenceli tarafı ise okurken yazarın betimlemeleriyle zihninde canlanan kişiler mekanları filmle karşılaştırmak
    Genelde bu yarışma da film değil benim hayal gücüm kazanır...kitap mı yazsam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.