Şimdi Ara

İlk Okul Öğretmeninden Nefret Edenler Kulubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okula gitmek bizim için bir işkenceydi.Zil çalsada bir an önce sınıftan çıksak diye büyük bir korku ve endişeyle bekliyorduk.Aklımızdan hiç çıkmayacak izler bıraktı o dönemler.Ve bütün hayatımız bundan etkilendi ilerideki okul yıllarımız hep başarısız geçti.Diğer insanlardan hiç bir farkımız olmamasına rağmen içimize bir eziklik duygusu kapladı ve potansiyelimizi gerçekleştiremedik.Bir çoğumuz kız arkadaş konusunda büyük sıkıntılar çekti.Belki çok başka yerlerde olacaktık, farklı bir ortamımız olucaktı, şu anda böyle konular açmak yerine belki kız arkadaşımızla bir kafede oturup konuşuyor olacaktık.Kimimizin ailevi problemleri, kimimizin ilkokulda yaşadıkları bizde güvensizlik ve asosyal bir hayat yaşamamıza sebep oldu.Bende ikiside oldu aile ortamını, evi hiç sevmedim okuldan da nefret ettim.Eğitim sisteminin ve 21. yüzyıldaki türk toplum yapısının sonuçlarıydı bunlar.

Üyeler

1)minoxilkullanıyom
    2)Botres Tr
    3)Vratyas
    4)Frank Drebin
    5)Yucuklu Sumurta
    6)Faulen
    7)yavzi
    8)FlashKill
    9)ComandanteBilic
    10)Révoltant
    11)X kare
    12)Bloodplus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minoxilkullanıyom -- 13 Nisan 2015; 17:09:53 >

• Çok iyi birisiydi. İyi olan tek öğretmenimdi...

Edit: Niye ekliyorsun kardeşim?? Ekle dedim mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 13 Nisan 2015; 13:50:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam lutfu hergun beni ve grubumu doverdi ailem ise sadece izlerdi

• ben severdim. hatta ilkokul bitene kadar öğretmenleri sevdim. taa ki lise başlayıncaya kadar...
  • Ekle
    nefret ederim heriften

• ÖğReTmEnLer cAndıR, geriSi heyeLan xD.

Not: EkLeMe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bak şimdi aklıma geldi
    ilkokulda dayak olayı vardı saka gibi yaa
    küçücük çocuklara vuran bir kişi nasıl öğretmen sıfatıyla gezebilir ki ? ilkokul öğretmenimi çok severdim ama o da öyleydi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şerefsiz kadın yapcan mı yapmıcan mı diyip 2 eliylede tokat atardı. şimdi olsa kırarım o ellerini. velet bi kızı da vardı onu de üstüne koyar neyse.

sinir oluyorum küçücük çocuklara şiddet kullanıp kendilerine öğretmen diyenlere.
  • bizim ilkokul öğretmeni şeriatçıydı o zamanlar ne kandırmıştı bizi kendimden utandım okulda falan çocuklara kitaptaki Atatürk resmini karalatırdı (ben yapmazdim)
    simdi yan apartmanda oturuyor,adam 5 yil once evlendi 4 bebesi.var

• Çok iyiydi ama nedense çok korkuyordum kendisinden. Bildiğim soruları bile korkumdan çıkıp tahtada çözemiyordum.

• okadar adi bir ilkokul öğretmenim vardıki kafama vurmak için fırsat kollardı . sadece bana değil gerçi çoğuna aynıydı. birkeresinde hiç unutmam bişiyler okuyordu bizde yazıyorduk tam konsantre olarak
    yazarken arkadan usulca yanaşıp kafana doğru bir tokat vurdu. afallayıp döndüm neden vurdunuz öğretmenim diye sordum çok hızlı yazıyorsun dedi aşağılık yaratık.
  • Şeytanın ta kendisiydi.Her gün döverdi şerefsiz.Umarım ölmüştür.
    O zamanlar tabi 8-9 yaşındayız yaramazlık olacak içimizde.Ama ders de uslu dursak bile illa laf sokacak ya da dövecek.
  • Hergün faullerimi çekerdi adi herif.. 5.sınıftan beri yeminim var ilk gördüğüm yerde yüzüne tükürücem diye ama üniversiteye geçtim hala görmedim.. Umarım ölmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

bizim ilkokul öğretmeni şeriatçıydı o zamanlar ne kandırmıştı bizi kendimden utandım okulda falan çocuklara kitaptaki Atatürk resmini karalatırdı (ben yapmazdim)

dayakçı despot bir kemalist olmasından iyidir
  • Bizim ilkokul öğretmeni kadar lanet birisi daha yoktur. Adam bir kaç kere mahkemelik oldu sırf bizim sınıftaki dayak olayları yüzünden.
    Şöyle örnek vereyim

1) Sınıfta çok iyi dayak alan biraz hınzır 2 öğrenciyi 2 kulağından havaya doğru kaldırıp kafalarını tokuşturmak nedir
    2) Kulak memesini 3 kereye kadar döndürmeyi başarmak nedir
    3) Herkes kitap okuyor sınıfta bu gazete okurken derste durup dururken geldi bi göz göze geldik masasından Tv anteni aldı dedim napıcak acaba sonra bi baktım kalktı aya gözü dönmüş zaten sonra benim önümdeki arkadaşın kafaya indirdi 2 tane çoçukta tepki yok kafa sağlam bi baktım bana geldi bam güm hiç acımadan vuruyor. Sonra bi baktım kafa yarılmış kanıyo yaka filan kan içinde , sonrasında bi baktım gel diyo öğretmenler odasına bi gittim çokoprens verdi al bunu diyor.
    4)Sağlam bi tahtadan yapılma pergel gibi baya sağlam bir zımbırtısı vardı , herkesin eline kız erkek ayrımı olmadan bama güme tek tek vururdu.

zaten şu sınıfın öğretmenin haline bakarmısın anlaşılıyor zaten az biraz bakınca herkes ayrı bir tip herkesin yüzünde ayrı bir ifade
    en iyi dayak alan en arka sırada öğretmenin önünde duran 4 lüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Révoltant -- 13 Nisan 2015; 13:53:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minoxilkullanıyom

quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

bizim ilkokul öğretmeni şeriatçıydı o zamanlar ne kandırmıştı bizi kendimden utandım okulda falan çocuklara kitaptaki Atatürk resmini karalatırdı (ben yapmazdim)

dayakçı despot bir kemalist olmasından iyidir

hocam mufredata da uymuyodu ben hic sevmezdim o yuzden ben simavdan full cekerdim sirf kuran okudugu icin 50-60 alan adamin sinav notunu 100 yapardi bana haksizlik yapardi

• Valla beni değil de çok sağlam dovdugu bi ekip vardi, bize de son sene psikolojik işkence yapmıştı resmen, böyle psikolar eğitti bu toplumu, bu yuzden boyle manyak dolu toplum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdns -- 13 Nisan 2015; 13:52:28 >
  • Nefretlik kadın attığı tokatları unutmuyorum birde üstüne üstlük özel okulda oluyor,paramızla rezil oluyorduk.en son 17 sene önce gördüm,umarım gebermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 13 Nisan 2015; 14:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

ilkokul hayatım zehir gibiydi

her dakika dayak yeme , rezil olma korkusu vardı

tahtaya çıkınca yaşadığım stres vs. anlatamam

lanet olsun o günlere

Beni tahtaya kaldırmıştı, toplama işlemini yapamayınca kafama bir kaç tane tokat attı, favorimden tutup kafamı tahtaya çarptı.O gün ki utanç duygumu rezil oluşumu hiç unutamıyorum.Bu yaşıma geldim hala sınıfın önüne çıktığımda beynim duruyor en basit soruları bile düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Révoltant

Bizim ilkokul öğretmeni kadar lanet birisi daha yoktur. Adam bir kaç kere mahkemelik oldu sırf bizim sınıftaki dayak olayları yüzünden.
    Şöyle örnek vereyim

1) Sınıfta çok iyi dayak alan biraz hınzır 2 öğrenciyi 2 kulağından havaya doğru kaldırıp kafalarını tokuşturmak nedir
    2) Kulak memesini 3 kereye kadar döndürmeyi başarmak nedir
    3) Herkes kitap okuyor sınıfta bu gazete okurken derste durup dururken geldi bi göz göze geldik masasından Tv anteni aldı dedim napıcak acaba sonra bi baktım kalktı aya gözü dönmüş zaten sonra benim önümdeki arkadaşın kafaya indirdi 2 tane çoçukta tepki yok kafa sağlam bi baktım bana geldi bam güm hiç acımadan vuruyor. Sonra bi baktım kafa yarılmış kanıyo yaka filan kan içinde , sonrasında bi baktım gel diyo öğretmenler odasına bi gittim çokoprens verdi al bunu diyor.
    4)Sağlam bi tahtadan yapılma pergel gibi baya sağlam bir zımbırtısı vardı , herkesin eline kız erkek ayrımı olmadan bama güme tek tek vururdu.

zaten şu sınıfın öğretmenin haline bakarmısın anlaşılıyor zaten az biraz bakınca herkes ayrı bir tip herkesin yüzünde ayrı bir ifade
    en iyi dayak alan en arka sırada öğretmenin önünde duran 4 lüydü.

Sen hangisisin :/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.