Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,

48FA8200 tv me netflix yükleme imkanımız varmı acaba? Bir

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wnratt kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki yöntemler ile deneyin. netflix değerini görüyorsanız işlemleri tamamlayınca muhtemelen açılacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seg 43sc7600 iptv programı destekliyor. Yükleniyor mu ?

• genesa G kullanıcısına yanıt
    Smart içinde vevd store olacak.
    onun içinde ottplayer ve ssiptv var bunları kullanabilirsin.

ottplayer bir tık daha hızlıdır.

• rfve kullanıcısına yanıt
    merhba

49ub9300 televizyonum var.Netflix ilk başta vardı hata kumandada tuşu var..Kendi kendine kayboldu yükleyemiyorum yardımcı olabilirmisin..Eski tvlere de geldimi vevd store ? Anakartım mb120
  • Merhaba,

Regal 32R6020H model bir TV satın aldım. Satın alırken dahili Wi-Fi özelliği olduğunu sanıyordum, fakat USB adaptör almak gerekiyormuş. Müşteri hizmetlerine sorduğum kadarıyla 150-160TL civarında bir fiyat söylediler. Servis dışında başka bir yerden satın alınamaz mı? Bu cihaz ile uyumlu olan adaptör chipseti nedir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmrkn

Merhaba,

Regal 32R6020H model bir TV satın aldım. Satın alırken dahili Wi-Fi özelliği olduğunu sanıyordum, fakat USB adaptör almak gerekiyormuş. Müşteri hizmetlerine sorduğum kadarıyla 150-160TL civarında bir fiyat söylediler. Servis dışında başka bir yerden satın alınamaz mı? Bu cihaz ile uyumlu olan adaptör chipseti nedir bilgisi olan var mı?
    konuda bir yerlerde uyumlu çipset yazıyordu şuan aklımda değil.
    arama yaparsanız bulabilirsiniz.

• rfve kullanıcısına yanıt
    Bu sanırım: RT5572
    m.tr.aliexpress.com
    Online Shop YENI Ralink RT5572 300 Mbps 802.11a/b/g/n Kablosuz USB wifi adaptörü Wi Fi Alıcı ile 2DBi PCB Anten Rüya Kutusu/STB/ | Aliexpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32621614921.html

Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tmrkn T kullanıcısına yanıt
    ok.
    İlk mesaja ekleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

ok.
    İlk mesaja ekleyeceğim
    Hocam merhaba hi level televizyonum var usb ye çocuğum için videolar attım fakat video bitince menüye atıyor ben otomatik diğer videoya geçsin istiyorum nasıl yapacam bulamadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 13 Ekim 2019; 0:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Hocam merhaba hi level televizyonum var usb ye çocuğum için videolar attım fakat video bitince menüye atıyor ben otomatik diğer videoya geçsin istiyorum nasıl yapacam bulamadm

Alıntıları Göster
    Video larin üzerine gelince OK tuşu yerine Play tuşuna basarak video yu başlatın. 1.video bitince otomatikman 2. video ya geçecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Video larin üzerine gelince OK tuşu yerine Play tuşuna basarak video yu başlatın. 1.video bitince otomatikman 2. video ya geçecektir...

Alıntıları Göster
    Çok saol hocam

• Arkadaşlar merhabalar,

Şubat ayında bir Vestel 43UD8360 aldık, Smart, wifi falan. Netflix, Youtube, Amazon Prime tuşları mevcut. Bir sıkıntı olmadan kullanıyorduk.

Sonra bir gün güncelleme var dedi televizyon. Yapalım dedik. O günden sonra özellikle Netflix'te morarma, televizyonun donması vesair sıkıntılar başgösterir oldu. Servise verdik, yazılımı sıfırlayıp geri getirdiler.

Donma azalmakla beraber yok olmadı. Morarma (Netflix özelinde) bir iki kez yine oldu. Kumandanın reaksiyon hızı çok düşük, yine bu Netflix app'te çok net. Yani basıyorsunuz yarım saat sonra yanıt veriyor falan.

Bu cihaz için bir yazılım güncellemesi var mı güvenli? Nereye bakmalıyım?

Teşekkürler.
  • LeftEyeNine L kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeforumu sitesinden yazılım iste hocam
    İlk gelen yazılım I hatırlıyorsan özellikle o versiyonu talep edebilirsin

• arkadaşlar vestel in star wars çerçeveli monitör ve tv modeli var.

sıkıntım şu kapanırken ses çıkaran uzaylı sinirimi bozuyor, horrrt horrrt diye bunu yok etmem için ne yapmalıyım, sayfa 185 de yazanı denedim olmadı?

onun yerine boş yada izmir marşı vs. koyamazmıyız.

iyi günler.
  • merhaba arkadaşlar,

Hı level 48 uhl 950 tv yi A101den aldım

tvde görüntü kayma vardı belli aralıklarla yapıyordu sonradan görüntü gitti ses kaldı, herhangi bir darbe almamıştır.

Ürüne ait faturayı kaybettim A101 bu konuda yardımcı olmuyor.

Garantiden işlem görmesi için fiş yada fatura gerekmektedir, yardımcı olucak var mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronxmax

merhaba arkadaşlar,

Hı level 48 uhl 950 tv yi A101den aldım

tvde görüntü kayma vardı belli aralıklarla yapıyordu sonradan görüntü gitti ses kaldı, herhangi bir darbe almamıştır.

Ürüne ait faturayı kaybettim A101 bu konuda yardımcı olmuyor.

Garantiden işlem görmesi için fiş yada fatura gerekmektedir, yardımcı olucak var mı.
    Televizyon alıp fiş veya fatura kaybetmemek lazım. Aldığınız günü tam tarih olarak biliyorsanız, kartla falan aldıysanız ekstrenizde yazar, A101'de yetkili biriyle görüşün, fatura nüshasını vermeleri lazım diye düşünüyorum.

Diğer taraftan TV'yi Vestel Servise kurdurduysanız zaten faturaya ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum. Ama onlarda iade veya değişim gerektiren durumlarda fatura istiyorlar.

• crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Merhaba

ürün bizim bulunduğumuz bölgede ki mağazada yoktu telefon numaramı aldılar WhatsApp'tan konum geldi gittim ve o mağazadan peşin olaraktan ürünü aldım

zaten gittiğim mağazada şehrin bir ucundaydı şu an tekrardan gitsem bulmam çok zor

elimde sadece televizyonun seri numarası mevcut faturanın kime ait olduğu

bunları a101'e bildirmeme rağmen yardımcı olunmadı

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Ustam aynı sorun bende de var (MB96) sürümü için yazılımlar yasaklanmış televizyonların ekran kartlarını çökertiyormuş bu yüzden yazılımlar riskli ve kullanılmıyor bende buradan öğrendim seninde haberin olsun istedim

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.