F 200 EXR otomatik çekeceksen alma, saçma sapan ayarlıyor kendisini.
bence şudur dermisin hocam??
Bence öncelik sırası Canon S90>Fuji S200 EXR bu ikisinde birisini seçersen pişman olmazsın. İkisini inceleyip sana yakın olanı seç derim. Eğer bütçe müsaitse S90 seçimini S95 olarak güncelleyebilirsin. Eğer bunlara bütçem yetmez ve manuel ayar yapıcam dersen F 200 EXR gerçekten iyi sonuçlar veriyor. Neden bu iç makine? Çünkü bu üç makinenin sensörleri diğerlerinden daha büyük
evet sensor olayına katılıyorum şu an için fuji gerçekten sensor olayında aşmış manuel ayarına gelince f300 serisi manuel ayar yapma imkanı sunuyor sanırım ama baya bi pahalı şu an için ... internet mağazalarında f200 exr modeli 450-550 arasında geziyor ama telde ürün yok yani ki eğer ben spot bi ürün alacam dersen ilk önce stokta var mı onu sor yoksa alışverişi yaptıktan sonra baya beklemen gerekebilir tabi sinir kalırsa ... teknosa fiyatı şu an için 900 lira karar senin ... s200 hakkında fazla bişey diyemicem ama gerçekten çok güzel makina onu da soyleyim... amatör fotoculuk için benim görüşüm f200 exr biçilmiş kaftan ...
Canon sx130 is kullanıcısıyım ve çok memnunum . Rahatlıkla bu ürünü sana tavsiye edebilirim. Hem bütçenede uygun bir ürün. Ben Hayyam'ın yanındaki Fotoğraf Dünyası Mağazasından 540 TL ye aldım ( garantili. ) .
F300 sakın düşünme, sensörü daha küçük ve F200'ün arkasından tam bir hayal kırıklığıdır kendileri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme