Şimdi Ara

İlk Kez Yurta Kalacak Olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
10
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam öyle bilgisayarı götürmemelik bir şey yok bence. Benim de ilk yılım fakat rahatlıkla bilgisayarını götürebilirsin. Üniversite okuyacaksın, bilgisayarsız olur mu?

Bence önemli olan WC'nin odaya ait olması ve odada 3-4 kişiden fazla olmaması. Bu durumda çok sorun yaşanacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Yurda ilk gittiğinde moonwalk yapmayı ihmal etmezsen bi sorun olacağını sanmıyorum. Teklifler de kızlardanmış artık.

şu moonwalk espirisi baymaya başladi.
  • Epicurus kullanıcısına yanıt
    Evde her bu işi becerdiğinde tuvalete gittiğini düşün. 4 yıl, hatta belki de 5 yıl boyunca.

Aslında tartışmamız yersiz, direk tecrübeli biri gelsin konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Orijinalden alynty: YanukÇotanakk

quote:

Orijinalden alynty: jizzy quatily

tek ki?ilik oda da kalyn. Maddi durum el vermiyorsa 2 ki?ilik oda da kalyn. E?er ona da bütçeniz yeterli de?ilse okumayyn karde?im.

nerde çokluk orda mokluk.

fazla ki?i olunca problemlerde artyyor , birinin problemini çözüyorsun , di?eri çykyyor vs vs.

tek ki?ilik oda da kaldy?yny dü?ünsene bi.

evindeki odan gibi olacak ayny. osursan sorun de?il , ayaklaryn koksa sorun de?il , 3-4 gün temizlik yapmasan sorun de?il , her sey koydu?un yerde kalacak , odaya tanymady?yn insanlar girip çykmayacak , oda da grupla?ma vs olmayacak , ders çaly?mak istedi?inde oda da gürültü yapan olmayacak , gece sen yatarken y?yk açyk olmayacak vs vs vs çok daha uzatyrym da anlamy?synyz umarym rahatly?y ve bazy problemleri.

mümkünse kalaca?ynyz yurtta ortak alanlary çok az ki?i kullansyn. Yani mutfak , tuvalet , banyo vs 20-30 ki?i olmasyn. max 8 ki?iye kadar ortak alan olan yurtlary ya da apartlary tercih edin.

Okumaya gidiyoruz hocam tatile de?il.
    Dedi?in gibi bir odaya sahip olmak isteyen adam sormaz zaten burda yurtlarin durumu vs. nasil diye basar parayi kalir.

kusura bakma 8-10 ki?i kalacaksan ahyrdan farky yok yani , bil istedim. Paran yoksa okuma karde?im herkes okuyacak diye bir ?ey yok. Ya da ilindeki üniyi kazan.

Kafa bu mu yani parasi olan okumasin senin ahir dedigin yerde kalmak icin can atip ek is yapan insanlarda var.Senin kafadaki insanlar okuyacak bu adamlar mi disarda işsiz gucsuz gezecek gülünç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kendi evimde kalıcam ya istanbulda oturuyorum zaten :D bence yurt çok daha iyi ne yemek yapma derdin var ne başka bişey temizliğini de onlar yapıyor diye biliyorum özel yurtda kalacaksan senden kralı olmaz. :D ev sıkıntı bence ben öğrenci evinde kalmam şahsen tamam arkadaşlık vs iyidir belki ama üşenirim ben uğraşılmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

Ben kendi evimde kalıcam ya istanbulda oturuyorum zaten :D bence yurt çok daha iyi ne yemek yapma derdin var ne başka bişey temizliğini de onlar yapıyor diye biliyorum özel yurtda kalacaksan senden kralı olmaz. :D ev sıkıntı bence ben öğrenci evinde kalmam şahsen tamam arkadaşlık vs iyidir belki ama üşenirim ben uğraşılmaz :D

Şanslısın ya bu ne ya herkes ist da hiç yabancı yerden gelen yokmu Bencece hocam ya valla bende üşengecim bide beceriksizim evde yok fatura yatır yok onu yap ist gibi bi yerde buda sıkıntı bide ben alkol fln alan adamda değilim birini tutsam arkadaş diye adam cins çıksa al başına belayı yurttada o olabilir ama hiç değilse yurtta elemanı az görürüm iş,okul derken.

Hocam aklıma takılan ben ikinci öğretim okuyacam özel yurtta olsa kuralları vardır ama mesela izin alsam gece arkadaşımla görüşsem arada izinli olarak sorun çıkarmı yaşımın avantajı olurmu bu durumlarda acaba

• İkinci öğretimde farketmez geç geleceksin zaten yani diğerlerine göre ama çıkarmayabilirler gerçi İstanbul burası belli olmaz. Ama şöyle düşün şimdi o yurdun sahipleri vs seni emanet alıyolar bir yerde. Göndermeyebilirler hakları başına bişey gelse onlara sorarlar hesabını.

İçki kullanma zaten ben de kullanmam en iyisi. Zaten temiz adamlar birbirini bulur sen takma kafaya :D
  • quote:

İkinci öğretimde farketmez geç geleceksin zaten yani diğerlerine göre ama çıkarmayabilirler gerçi İstanbul burası belli olmaz. Ama şöyle düşün şimdi o yurdun sahipleri vs seni emanet alıyolar bir yerde. Göndermeyebilirler hakları başına bişey gelse onlara sorarlar hesabını.

İçki kullanma zaten ben de kullanmam en iyisi. Zaten temiz adamlar birbirini bulur sen takma kafaya :D

Saol hocam sana nedense ısındım a birden ilk mesajında dedim bu benim kafadan bendede heycan var ya sınıfa girince muhabbetler nolacak nasıl olacak falan,inş dolu dolu 2 yıl geçer İstanbul güzel ya hocam üsküdar tarafları yeter zaten bana sanırım çok açılmam Bizim sınıfın kızlarınıda merak ediyorum canım arkadaşlarım

• Eyvallah hocam :D Alışırız inşallah ya ilk 1 hafta falan gitsek şöyle bi herkesle tanış oluruz diye düşünüyorum :D Ayağının dibinde deniz var her gün çıkar 1 saat sahil havası alsan yeter sana daha ne istiyorsun :D Haha bide hepsi erkek oluyomuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicurus

quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Osurmayıp napsın ayıptır söylemesi? Yurtta kalmadım, kalmayacağım da; ama aynı ortamda uzun süre kalacağın insanlarla belli bir samimiyet düzeyini aşmak gerekir diye düşünüyorum.

Tuvalet denen bir şey var?

Her osurması gerektiğinde tuvalete mi gidecek? Yurtta nohut, fasulye olduğu gün vay halinize o zaman.
  • quote:

Eyvallah hocam :D Alışırız inşallah ya ilk 1 hafta falan gitsek şöyle bi herkesle tanış oluruz diye düşünüyorum :D Ayağının dibinde deniz var her gün çıkar 1 saat sahil havası alsan yeter sana daha ne istiyorsun :D Haha bide hepsi erkek oluyomuş :D

Aynen denizin yakın olması harika bi avantaj benim gibi karada yetişen biri için Erkekmi olur Hemşireliğe doğru kayabilirim belki hocam

• Beyler bu kyk yurtlarında ders çalışabilirmiyiz rahat olur mu ?
  • Bakak da görek inşallah erkek olmaz :D Ama ikinci öğretim ya erkek olur herhalde :D
  • Up

• ytumatmuh Y kullanıcısına yanıt
    Çok da ciddi yazmıştım o mesajı halbuki..
  • Gencler yurt hakkinda konusmaya devam etsek baska onerisi yorumu olanlar lutfen yardimci olsunlar .Deneyimli tecrubeli kisiler vardir diye zannediyorum forumda.Bu arada yukarida yardimci olan herkese tesekkurler.

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Orijinalden alynty: YanukÇotanakk

quote:

Orijinalden alynty: jizzy quatily

tek ki?ilik oda da kalyn. Maddi durum el vermiyorsa 2 ki?ilik oda da kalyn. E?er ona da bütçeniz yeterli de?ilse okumayyn karde?im.

nerde çokluk orda mokluk.

fazla ki?i olunca problemlerde artyyor , birinin problemini çözüyorsun , di?eri çykyyor vs vs.

tek ki?ilik oda da kaldy?yny dü?ünsene bi.

evindeki odan gibi olacak ayny. osursan sorun de?il , ayaklaryn koksa sorun de?il , 3-4 gün temizlik yapmasan sorun de?il , her sey koydu?un yerde kalacak , odaya tanymady?yn insanlar girip çykmayacak , oda da grupla?ma vs olmayacak , ders çaly?mak istedi?inde oda da gürültü yapan olmayacak , gece sen yatarken y?yk açyk olmayacak vs vs vs çok daha uzatyrym da anlamy?synyz umarym rahatly?y ve bazy problemleri.

mümkünse kalaca?ynyz yurtta ortak alanlary çok az ki?i kullansyn. Yani mutfak , tuvalet , banyo vs 20-30 ki?i olmasyn. max 8 ki?iye kadar ortak alan olan yurtlary ya da apartlary tercih edin.

Okumaya gidiyoruz hocam tatile de?il.
    Dedi?in gibi bir odaya sahip olmak isteyen adam sormaz zaten burda yurtlarin durumu vs. nasil diye basar parayi kalir.

kusura bakma 8-10 ki?i kalacaksan ahyrdan farky yok yani , bil istedim. Paran yoksa okuma karde?im herkes okuyacak diye bir ?ey yok. Ya da ilindeki üniyi kazan.

parası olmayan ölsün o zaman

• 4 kisilik yurtta kalmistim hic bir sıkıntısı yok normalde hafif bir sestede kalkardım 1 hafta sonra horlayan şarkı acan yine de uyuyordum sıkıntı çekmezsiniz

• abi ne kadar narinsiniz ya gidin 1-2 güne görürüz :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.