Şimdi Ara

İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
627
Cevap
53
Favori
69.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende mobilden kayıt açacağım olumsuz cevap olursa kendileri bilir

İyi niyetli olsalar iki gün öncesinden hatırlatma mesajı gönderirlerdi ama iş işten geçtikten sonra programdan çıkarıldınız diye mesaj gönderiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önceki sayfalarda bir arkadaş sözleşmeyi paylaşmış o işimize yarayabilir maddeler gayet açık süre 12 aylık olarak belirtilmiş taahhüt bitiş tarihi promosyonun yatmasını takip eden 12 ay olduğu açık belirtilmiş ben bunlara dayanarak tekrar kayıt oluşturdum bakalım ne olacak
    Sözleşmenin bir sayfasını atıyorum diğerleri de önceki sayfalarda var benzer durumda olanların işine yarayabilir

İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon

• Egeli3543 E kullanıcısına yanıt

Adamlar işine geldiği gibi yorumluyor. İlk başta şartlarda olmayan "şu tarihe kadar her ay transfer olma olayı" tam anlamıyla saçmalıktı mesela. Arkadaşın hesaptan 3 üne kadardı mesela. Ayın başında 100 bin bulmak her zaman mümkün değil. Kmh kullan, arkadaştan iste vs bir sürü zorluk yaşadı.

Ben gönderdiğim tüm paraları Excelde kaydettim mesela. Otomatik ödemeyi sıkıca takip ettim. 12 defa oldu deyip 13 üncü transferi yapmadım diye ceza yansıtıldı.

Orijinalden alıntı: Egeli3543

Önceki sayfalarda bir arkadaş sözleşmeyi paylaşmış o işimize yarayabilir maddeler gayet açık süre 12 aylık olarak belirtilmiş taahhüt bitiş tarihi promosyonun yatmasını takip eden 12 ay olduğu açık belirtilmiş ben bunlara dayanarak tekrar kayıt oluşturdum bakalım ne olacak
    Sözleşmenin bir sayfasını atıyorum diğerleri de önceki sayfalarda var benzer durumda olanların işine yarayabilir

İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon

Ben bu sözleşme maddelerine dayanarak itiraz etmiştim bugün baktım parayı geri yatırmışlar

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.