< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İlk Kez Denizbank'lı Olanlara 9000 TL'ye Kadar Promosyon (25. sayfa)

-
-
17 nisandi benim 30. Günüm. ben 21 Nisan'da 100binn gönderdim ama çoktan iptal etmiş.
-
Herkese eksi bakiye mi yansitildı?
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne yapacağız şimdi? Paşa paşa eksin bakiye tutarını hesaba yatıracak mıyız?
-
Kampanya sonlandırıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ay başında 30 Nisan'a kadar yazıyordu ama 16 Nisan'da bitirmişler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 kere üst üste şikayet kaydı açtım. Hepsine olumsuz döndüler. En son açtığıma aşağıdaki gibi dönmüşler :)))
“Talebinizde belirtmiş olduğunuz kampanya iptal edilmiş olup tekrar aktif edilememektedir.”
Kampanya kapsamında yeni talimat verip, eskisini iptal eden oldu mu acaba? Bu şekilde yapan arkadaş var mı? Programdan çıkarılma durumu yaşandı mı?
Bu bankadan herşeyi beklerim. Ben bütün her şeyimi iptal ettim çıktım. Gereksiz bir banka.
Bu işlem için ise müşteri hizmetlerini arayın ödemeyi iptal ettirmeden yaptırın. Güncelleme vs diye. Değilse koşul bozuldu deyip kampanyayı bitirirler.
Merhabalar konuyu görünce hesabımı kontrol ettim eksi bakiye yansıtılmamış.
İlk katılım 3 Şubat aynı gün 100 bin havale.
2.havale 15 Mart tarihinde
3.havale ise 9 Nisan tarihinde.
Şuan mayıs havalesini yapmadım ve eksi bakiye görünmüyor.
Bu 30 gün içerisinde havale şartı daha sonra mı eklendi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bankaya ne demek lazım bilmiyorum ama benim ödülü de geri almış verdim veriştirdim kayıt açtırdım bakalım ne olacak olumsuz dönerlerse tüketici hakları BDDK neresi varsa şikayet edeceğim
Sayin.... Deniz'e Gel Kazan kampanyasi kapsaminda diger bankadan EFT/FAST ile para transferi isleminizi her ayin 15. gununden once yapmaniz gerekmektedir. Kampanyanizin detaylarini MobilDeniz'deki Promosyon Islemleri menusunden inceleyebilirsiniz. SMS iptali icin IPTAL SMS yazip 6292'ye gonderebilirsiniz. MERSIS:0292008449600341 B002
Yeni kural mı getiriyorlar
Tam bunu paylaşacaktım. Ilk kez böyle bir sms geldi.
15 ten önce gelmedi para diye iptal edecekler muhtemelen
quote:
Orijinalden alıntı: SouthhParkTam bunu paylaşacaktım. Ilk kez böyle bir sms geldi.
Bana her ayın 30 undan önce göndermeniz gerekiyor diye sms geldi. Arkadaşa 31 inden önce göndermeniz gerekiyor diye mesaj gelmiş.
Sizin için sıkıntı yok o zaman maaş günüm 15 i ve hep 15 inde gönderiyordum
Eşime de her ayın 3 ünden önce diye sms geldi. Nerden bulacağız parayı anlamadım.
Bugüne kadar genelde maaş günü gönderdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthhPark -- 27 Mayıs 2025; 16:54:35 >
Bana da her ayın 21. gününden önce yatırın diye mesaj geldi şimdi. 5 ay önceki ilk transferimi 21 Ocak'ta yapmıştım. Demek ki ilk transferi baz alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X