Şimdi Ara

İLK İZLENİMLER :D // KARAR YARİS :)) // Yaris Jazz Micra Fiesta i20 Punto Otomatik?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faith_388

quote:

Orijinalden alıntı: gLcK

quote:

Bahsettiginiz Fiesta'nın donanımı Trend mi Titanium mu ?

Aradaki fiyat farkı sorun değilse Fiesta daha iyi olabilir ya da punto lounge alınabilir...
    1.6 powershift şanzıman vites geçişlerini hissettirmez bu yüzden daha konforludur+performansı daha iyi+İkinci eli iyi... Punto'da vites geçişleri hissedersiniz ama daha donanımlı olacaktır...

donanımı bilmiyorum babam sorup öğrendi hepsini ben pek karışamadım açıkçası. Zaten ellerinde fiyat listesi filan da yok duyumlarına göre konuştular. Peki Fiesta'da vitese bizim müdahale şansımız var mı? Bi de Fiesta çok yakıyo ben o kadar yakan bi araca da çok sıcak bakmıyorum çok iyi üstün bi özelliği olmadıkça...

Benzin tüketim verilerine bakarsan ve otomatik ise az yakan yok... Punto ile Fiesta arasında verilere göre 1 litre oynuyor...Aslında beğenirseniz İbiza 1.2TSİ+DSG'de bakılabilir ama hava yastıgı+yokuş kalkış destegi vs. gibi donanımları eklenirse iyi olabilir...

Evet İbiza da olabilir aslında onu da severim. ama fiyatları nasıl hiç bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Arkadaşım sizin fiyat aralıgınızda en makulu punto gibi gozukuyor, yerinizde olsam onu tercih ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

Arkadaşım sizin fiyat aralıgınızda en makulu punto gibi gozukuyor, yerinizde olsam onu tercih ederdim

c3 ve micra cok hosuma gidiyo. i20 de onlara gore 2. sirada. bunlar nasildir peki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşım sizin fiyat aralıgınızda en makulu punto gibi gozukuyor, yerinizde olsam onu tercih ederdim

c3 ve micra cok hosuma gidiyo. i20 de onlara gore 2. sirada. bunlar nasildir peki?

Hepsi iyidir ancak aralarında benim tercihim c3 olurdu konforlu ve yakıt yonunden uzmez sizi c3

• quote:

quote:

quote:

Hepsi iyidir ancak aralarında benim tercihim c3 olurdu konforlu ve yakıt yonunden uzmez sizi c3

Yardımınız için teşekkürler
    Peki bir şey daha sorabilir miyim?
    Ben donanım açısından da iyi olmasını istiyorum. Mesela aux/usb girişi veya bluetooth gibi. Yani telefonumdaki veya ipod'umdaki müzikleri c3'te dinleyebilir miyim? Bi de telefonu araca bağlayıp sesli arama yapma aramayı kabul etme ve konuşma gibi özellikler bu araçlardan herhangi birinde var mı acaba?

•  İLK İZLENİMLER :D // KARAR YARİS :)) // Yaris Jazz Micra Fiesta i20 Punto Otomatik?!

Yanlız Bu Arabanın DışTasarımı Hakketen Çok Güzel 1.2 Motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekici

İLK İZLENİMLER :D // KARAR YARİS :)) // Yaris Jazz Micra Fiesta i20 Punto Otomatik?!

Yanlız Bu Arabanın DışTasarımı Hakketen Çok Güzel 1.2 Motor.

Arkadan önden filan görüntüsü bi garip. Özellikle sanki üst tarafı ve kapıdan itibaren alt tarafı sonradan birbirine yapıştırılmış gibi gözüküyo benim gözüme :D

• Bildigim kadari ile en ust donanimda olmasi lazim benim aracim farkli ama iphone ile fizyden muzik dinliyorum direksiyondan rehberime ulasip arama yapabiliyorum c3 de de sanirim yapilir bunlar

• quote:

Bildigim kadari ile en ust donanimda olmasi lazim benim aracim farkli ama iphone ile fizyden muzik dinliyorum direksiyondan rehberime ulasip arama yapabiliyorum c3 de de sanirim yapilir bunlar

Otomatiği sadece 1.6'da mı var acaba c3'ün? 1.6 çok yakıyomuş çünkü :(

• Arabaların sitesine girip fiyat,donanım,yakıt,performans vs. bilgilere ulaşabilirsiniz...
    Euro NCAP çarpışma testi var bu testlere bakınca C3 ve Micra 4 yıldızla geçmiş...Diğerler 5 yıldız ama bazılarında donanıma göre güvenlik eksikleri mevcut dikkat etmek lazım...
  • quote:

Arabaların sitesine girip fiyat,donanım,yakıt,performans vs. bilgilere ulaşabilirsiniz...
    Euro NCAP çarpışma testi var bu testlere bakınca C3 ve Micra 4 yıldızla geçmiş...Diğerler 5 yıldız ama bazılarında donanıma göre güvenlik eksikleri mevcut dikkat etmek lazım...

ya siteler güncellenmemiş çok büyük saçmalıklar var bilgilerde :D onun için burdan sormak istedim. mesela c3'te 1.6 lık otomatik vites diyo ama fiyat listesinde ne 2012'de ne 2013'te 1.6 motor gözükmüyo :D
    yaa c3 ve micra'nın 4 yıldız aldığını bilmiyodum ben genellikle esp gibi güvenlik donanımlarına bakmıştım. nerdeyse 2'si arasında karar vermiştim bütün hayallerim suya düştü şu an :(

• quote:

quote:

Arabaların sitesine girip fiyat,donanım,yakıt,performans vs. bilgilere ulaşabilirsiniz...

ya siteler güncellenmemiş çok büyük saçmalıklar var bilgilerde :D onun için burdan sormak istedim. mesela c3'te 1.6 lık otomatik vites diyo ama fiyat listesinde ne 2012'de ne 2013'te 1.6 motor gözükmüyo :D
    yaa c3 ve micra'nın 4 yıldız aldığını bilmiyodum ben genellikle esp gibi güvenlik donanımlarına bakmıştım. nerdeyse 2'si arasında karar vermiştim bütün hayallerim suya düştü şu an :(

http://www.euroncap.com/supermini.aspx?dontlaunchmobile=1

Tabi ESP gibi donanımların olmasıda önemli bunlar kazayı engelleyebilir...Bu testler çarpışma sırasında ne kadar güvenli oldugunu gösteriyor...5 yıldız olanların içinde donanım bazında bazı arabalar hava yastıklarını kırpmış,ESP gibi donanımları çıkarmış buna dikkat etmek gerekir...
    Evet C3'ün bilgilerinde sıkıntı var benimde dikkatmi çekti...

• quote:

quote:

quote:

http://www.euroncap.com/supermini.aspx?dontlaunchmobile=1

Tabi ESP gibi donanımların olmasıda önemli bunlar kazayı engelleyebilir...Bu testler çarpışma sırasında ne kadar güvenli oldugunu gösteriyor...5 yıldız olanların içinde donanım bazında bazı arabalar hava yastıklarını kırpmış,ESP gibi donanımları çıkarmış buna dikkat etmek gerekir...
    Evet C3'ün bilgilerinde sıkıntı var benimde dikkatmi çekti...

çok teşekkür ederim yardımınız için. ben 4 yıldızlı olsa da esp gibi donanımları olan bi araç seçicem galiba. ama yine de söyledikleriniz aklımda olucak. peki i20'nin otomatiği nasıldır? kronik bi sorunu bi problem çıkarma olasılığï var mıdır?

• Yakıt-motor-şanzıman-güvenlik donanımı-euro ncap en başarılısı suzuki swift.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Yakıt-motor-şanzıman-güvenlik donanımı-euro ncap en başarılısı suzuki swift.

Babam da swift'i beğeniyo ama servisi yedek parçası filan biraz sorun...

• İ20 ile ilgili bilgim yok şimdi baktıgıma göre 4ileriymiş, manuel olarak vites değiştirme özelligi yok gözüküyor...
    İ20'de Tune donanımında ESP var 39.790TL liste fiyatı...

Çok para vermek istemiyorsam en full donanımlı Punto Lounge 37.450TL
    Biraz daha para çıkarım deniliyorsa Fiesta+güvenlik paketi...

Babanıza sorun Fiesta için alınan fiyatta hangi donanım hangi paketler eklendi bunu öğrenirseniz daha iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faith_388 -- 27 Ocak 2013; 1:42:48 >
  • Aradığınız araç Punto dualogic.
  • quote:

İ20 ile ilgili bilgim yok şimdi baktıgıma göre 4ileriymiş, manuel olarak vites değiştirme özelligi yok gözüküyor...
    İ20'de Tune donanımında ESP var 39.790TL liste fiyatı...

Çok para vermek istemiyorsam en full donanımlı Punto Lounge 37.450TL
    Biraz daha para çıkarım deniliyorsa Fiesta+güvenlik paketi...

Babanıza sorun Fiesta için alınan fiyatta hangi donanım hangi paketler eklendi bunu öğrenirseniz daha iyi olur...

Ya manuel vites değiştirme olmazsa olmazım değil. Olmayabilir. Zaten böyle olanlar nasıldır tam otomatiklerinde sorun çıkarır mı diye de sormuştum emin olmadığım için.
    Fiesta aslında oto. olarak en baştan beri en çok istediğim araç fakat onda da 1.6 motorda var oto. Bana fazla gelmez mi? Performanslı olucak evet ama çok yakıcak :(

• bizde 1.4 77hp dualogic punto evo var.memnunuz 35.000 kmdir bize eşlik ediyor.4 handikapı var
    -Yokuş çıkarken saçamalıyor gereksiz vites yükseltiyor.bunun için yokuş görünce manuele alın
    -1. vitesden 2 ye atarken biraz sarsıntılı.(aslında handikap olarak görmüyorum çokda abartılı bir sarsıntı yok)
    -direksiyondan vites kontrolü yok
    -aşırı dur kalklı trafikde baskı balata ısınması yapabiliyor.bunu engellemek için beklemelerde vitesi boşa alın.

avantajlı yönleri;
    -otomatik yada manuel farketmiyor.her halukarda vitese elle müdahale mümkün
    -muadilleri içinde en az sorun çıkaranlardan biri
    -dualogic viteslerde asr/esp/hill holder standart.

kullanımı zevkli ve pratik.bizi hiç üzmedi.malatya ve sinopun yüksek rakımlı rampalarına çıktık.batuma gittik geldik.istanbulda eyüp-gaziosmanpaşa-kağıthane-nurtepe nin dik yokuşlarını üstelik lpgli olarak arşınladık.allah nazardan kem gözlerden korusun.memnunuz tavsiye ederiz kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 27 Ocak 2013; 22:45:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.