Şimdi Ara

İlk İOS'tan Günümüze İOS Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 Haziranda bilindiği üzere İOS 7 tanıtıldı. İOS 1'den İOS 6'ya kadar aynı olan tasarım bayağı değişti. iPhone'un ilk günlerinde, işletim sisteminin adı henüz adı iOS bile değildi. Apple'ın ürettikleri dışında uygulama indirilemiyor ve hatta uygulamalar kaydırılamıyordu. Şimdi daha büyük ekran ve enteresan ikonlara sahip bir işletim sistemi iOS.

Yine de, Apple'ın ana ekran konusunda kararlılığını (veya inatçılığını) görmek oldukça ilginç. iOS 7'ye kadar sadece yeni uygulamalar eklendi ana ekrana. Ama iOS7 ile birlikte önemli değişiklikler olduğunu kabul etmek lazım. iOS1'den 6'ya kadar gelen tüm sürümleri, artık tarihin derinliklerine, iPhone'un ilk çağı olarak gömülecek. Ve ilk 6 iOS sürümü, Android 1.0'ın, Blackbery'nin, Palm'ın, Symbian'ın ve Windows Mobile'ın yanına gönderilecek. İşte büyük değişim.

http://n1306.hizliresim.com/1b/k/p8v9d.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scroman's -- 17 Haziran 2013; 21:04:01 >

• En iyisi iOS 1 valla
  • resim eklemeyide mi öğretemedik!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi baktım da ios 6 en iyisi gibi duruyor 7 biraz renk cümbüşü olmuş

"sadelik karmaşıklığın en üst düzeyidir" diyorlar ama bir basamak altta kalmışlar sanki
  • Sanki sadece menü kısmı değişmiş gibi tek resim koymuşsun
  • pc ye gecince ekleme yapacagim bazi cihazlarda gorunmuyor

• Hey gidi iOS 1 leride kullandım ben hey gidi günler restore edicem diye bozmuştum 50 tl para vermiştim cahil cahil :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nereden nereye ama en büyük değişim kesinlikle iOS 7.Çok farklı bir şey yaptılar ve bence başarılı oldular.
  • ios 5le tanıştım iphone ile ama çabuk ısındık
  • ios 7 =İSRAF
  • ios 6 iyidi
  • Editlendi!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 6 gibi yazılım tarihe karıştı ya nokia satış rekoru kırsa bile şaşırmam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octawa -- 17 Haziran 2013; 21:35:10 >
  • ios 6 ilk kurulumda cydia simgesi var mıydı? Bilemedim şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kararlı, stabil sürüm ios 4'tu bence. Görünüm acısından ios 6 en iyisi gibi. Kullanım acısından degisiklik hiç şüphesiz ios 7'de oldu.

• en stabili ios 4.1

• En stabil 4.2.1 idi bence Greenpoison bi baskaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 17 Haziran 2013; 23:38:53 >
  • Son iki mesaja katılıyorum. Bence de en stabil iOS, 4'dü. 5'den sonra her versiyonda farklı ufak tefek sıkıntılar çıktı.

• İos 1 den 6ya kadar hep aynı görüntü varmış zaten 7 den sonra simgeler değişiyor.
    Bu arada en iyi sürüm benim gözümde 5.1.2 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 18 Haziran 2013; 0:12:49 >
  • En iyisi 5 ve 6 (görünüm olarak).

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.