Şimdi Ara

İlk hikaye denemem 'Gizli Tanık' 1. Bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk hikaye denemem bu yüzden eksiklerimi belirtirseniz çok sevinirim. İyi okumalar. Umarım beğenirsiniz...
    BÖLÜM 1(13.01.2014)
    Sıcak bir Ekim sabahına uyanmıştım yurtta. Tabi ki oda arkadaşım Mert her zaman ki bilgisayarının başında uyuya kalmıştı. Mert'i uyandırıp wc'ye gittikten sonra telefonuma baktım. 5 adet mesaj gelmişti sevgilimden -Aynur'dan-. Aynur'la lise sonda çıkmaya başlamıştım şuan üniversite 2 deyim. Aynı bölümdeyiz ve aynı sınıfta tabi ki. Mesajları okuduğumda beynim durdu adeta. Aynur'un ev arkadaşı ve benim de çok yakın arkadaşım Sevil eve yaralı bir şekilde dönmüştü. Mesaj ise saat 3.13'de gönderilmişti. Kendime tonlarca küfür ettikten sonra hemen Aynur'u aradım. O sırada aklıma Sevil'in sık sık gece dışarı çıkmaları gelmişti.Sevil dışarı çıktığında nereye gittiğine dair kimseye bir şey söylemiyor ve bazı geceler eve bile dönmüyordu. Aslında bu durum beni çok rahatsız ediyordu. Aynur telefonu açmıştı. "Aynur Sevil nasıl? Sen iyi misin? Bir şeyiniz var mı?" diye soruları arka arkaya sıraladım. Aynur "Sevil iyi fakat fazla kan kaybetmişti şimdi iyi, ben de iyiyim. Emre çok korktum cidden lütfen bir an önce gel, bizim evin oradaki araştırma hastanesindeyiz" dedi. Mert'e olanları anlattım son derece şaşırdı o da benim gibi. Hemen üstümüze bir şeyler giyip yola çıktık. Paraya kıyıp bir taksiye bindik ve 10 dakika içinde hastaneye varmıştık. Hemen danışmaya oda numarasını sorduktan sonra koşarak yanlarına gittik. Aynur perişan bir halde idi. Beni görür görmez sarıldı ve ağlamaya başladı. Bende onu teselli etmeye. Çok korkmuştu. Mert ise diğer arkadaşlarıyla konuşuyordu. Ben "Nasıl oldu olay?" diye sordum. Aynur "Bilmiyorum ilkten sokaktan bağrışmalar geldi. Sonra bir çığlık zaten ben cama koştum o çığlıktan sonra. Bir erkek kaçıyordu Sevil ise yerde yatıyordu. Zaten sonrası malum." dedi. Ben "Polisi aradınız mı?" dedim. Aynur bana kapının önündeki polisleri işaret edip "İfadesini alacaklar Sevil'in uyanmasını bekliyorlar" dedi. 1-2 saat oyalandıktan sonra Sevil uyandı ve polislere ifade verdi. Polisler başka birine bir şey sormadan gitti. Aynur "Benden de ifade alacaklarını söylemişlerdi neden gidiyorlar?" dedi. Ben de unutmuş olabileceklerini düşünüp polislere "Memur bey kız arkadaşıma ifadesini alacağını söylemişsiniz unuttunuz galiba hatırlatmak istedim" dedim. Polis ise "Teşekkürler fakat Sevil Hanım şikayetçi olmadı." dedi. Ben "N-ne n-nasıl yani." dedim son derece şaşırarak. Bugün 2. defa başımdan aşağı kaynar sular dökülmüşe dönmüştüm. Polis "Sevil hanım şikayetçi olmadı. Bunun bir kaza olduğunu kendinin yanlışlıkla yaptığını söyledi." dedi. Teşekkür edip oradan uzaklaştım. İçimden bir ses bir şeylerin ters gittiğini söylüyordu.
    BÖLÜM 2(14.01.2014)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinotauR -- 13 Ocak 2014; 18:52:52 >

• olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dixty

olmamış

Hiç mi olmamış læ?
  • Hiç betimleme Yok,çok düz,yazmak yerine kitap oku bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben begendim

• quote:

Orijinalden alıntı: BRASIL

Hiç betimleme Yok,çok düz,yazmak yerine kitap oku bence

Teşekkürler tavsiye için.
  • MinotauR kullanıcısına yanıt
    arada kalmış ne gerçek tadı veriyor ne hikaye tadı yazmaya özenmiş olabilirsin ama daha kendini geliştirmen lazım onun içinde bence birşeyler yazıp bir kenara koy 1 ay sonra sen oku böyle böyle nerde hata yaptığını bulursun eğer gerçekçi birşeyler yazmak istiyorsan wc vs yazma benden bir öneri samimi ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

arada kalmış ne gerçek tadı veriyor ne hikaye tadı yazmaya özenmiş olabilirsin ama daha kendini geliştirmen lazım onun içinde bence birşeyler yazıp bir kenara koy 1 ay sonra sen oku böyle böyle nerde hata yaptığını bulursun eğer gerçekçi birşeyler yazmak istiyorsan wc vs yazma benden bir öneri samimi ol

Çok teşekkürler öneri için

• Ups

• yazarken 2 tür vardır ya konuşma dilini kullanır okuyucuyla samimi bi iletişim kurarsın ya da çok olmasa da betimlemeler mecaz vs. falan kullanırsın.düz bi dil kulllanmana rağmen samimi olmamış.tavsiye:murat menteş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakmaMentalist

yazarken 2 tür vardır ya konuşma dilini kullanır okuyucuyla samimi bi iletişim kurarsın ya da çok olmasa da betimlemeler mecaz vs. falan kullanırsın.düz bi dil kulllanmana rağmen samimi olmamış.tavsiye:murat menteş

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.