Şimdi Ara

İLK GÜN E KAYIT YAPTIRANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gidip şahsen kayıt yapın. Yanlış yerleştirmeden dolayı o günkü kayıtları sisteme düşürmemişler. Arkadaşım Cumhuriyet Üniversitesi'ni kazandı aradığında böyle söylemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuldan mesaj geldi bana kaydınız tamamlanmıştır diye.
  • Bilmiyorum hocam bir aramak lazım

• Okulun sistemine bile giriş yaptım ayrıca okuldan 2 tane mesaj geldi kesin kayıt işlemleriniz tamamlandı diye.
  • İlk gün kayıt yaptım. Ais'te eğitim bilgilerim bölümünde üniversitem gözüküyor. Üniversite dün mail hesabı açtı adıma, bilgilerini yolladı. Bazı üniversitelerin yaptığı gıcıklık olabilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMechanicalEngineer -- 16 Ağustos 2017; 11:2:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk 10dk de kayıt yaptırdım

Benim durumum ne olmuştur ki

Sonuçta elimde resmi belge var e devletten çıkardığım

Sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gün yaptım ben de e devlette gözükmüyor fakat okulun öğrencci işlerinden öğrenci belgesi istedim mail yoluyla gönderdiler artık bi sorun kalmamıştır bence
  • ben de ilk gun yaptim.mesaj geldi uniden.öğrenci islerinden kontrol ettirdim bugun kaydim tam görünüyor.

• Bende ilk gün kayıt yaptım. Pdf şeklinde kaydettim dosyayı. Üstüne üniversitenin sitesine öğrenci numaramı falan girerek giriş yapabiliyorum. Sorun çıkmaz değil mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.